ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάντερ: "Με άμυνα και πάθος"

Χάντερ: "Με άμυνα και πάθος"
Οθέλο Χάντερ INTIME SPORTS

Ο Οθέλο Χάντερ θα είναι ο μεγάλος απόντας του Ολυμπιακού από τον σημερινό νοκ άουτ προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΣΕΦ για το Κύπελλο Ελλάδος και μιλώντας στο Sport24.gr έδωσε το στίγμα του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα ήθελε να έχει το βράδυ στο παρκέ του ΣΕΦ για τον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό τον Οθέλο Χάντερ μόνο που ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού θα το ήθελε περισσότερο.

Η μερική ρήξη ορθού κοιλιακού που είχε υποστεί στην προπόνηση της 22ας Σεπτεμβρίου τον κρατάνε εκτός δράσης και δεν το έκρυψε μιλώντας στο Sport24.gr δίνοντας το δικό του στίγμα για το πως οι συμπαίκτες του θα φθάσουνε στην πρόκριση στα ημιτελικά.

"Δεν αισθάνομαι καθόλου καλά", παραδέχθηκε ο Χάντερ για την απουσία του και πρόσθεσε: "Σαν παίκτης, θέλω να βρίσκομαι συνεχώς εκεί έξω για να παλεύω με τους συμπαίκτες μου. Ειδικά σε ένα τέτοιο ματς που είναι σημαντικό για όλους, για τον κόσμο μας. Έχουμε όμως καλή ομάδα και αν παίξουμε σωστά, όπως θέλει ο προπονητής μας στην άμυνα, θα είμαστε εντάξει".

Χάντερ: "Με άμυνα και πάθος"
INTIME SPORTS

Ο Χάντερ που ήταν παρών στον περσινό αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ίδιο χρονικό σημείο της χρονιάς αλλά στο άδειο ΟΑΚΑ κι όχι στο άδειο ΣΕΦ αρνείται να κάνει λόγο για ρεβάνς: "Όχι, δε νομίζω. Δεν βλέπω κανένα παιχνίδι ως ρεβάνς. Στο περσινό παιχνίδι κάναμε μερικά λάθη που μας κόστισαν. Φέτος πρέπει να τα αποφύγουμε και να κερδίσουμε".

Ποιο θεωρεί όμως πως θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης; "Για εμένα, η άμυνα, όπως πάντα. Από εκεί και πέρα, η σωστή εκτέλεση και το πάθος. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, να δώσουν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους”. Ακόμη ο Χάντερ δεν στέκεται πως οι συμπαίκτες του θα πρέπει να ρίξουνε το βάρος μόνο στον Δημήτρη Διαμαντίδη λέγοντας: “Όχι... Όλοι είναι καλοί σε αυτή την ομάδα".

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού ωστόσο θεωρεί σημαντική την απουσία του κόσμου του Ολυμπιακού από τις κερκίδες του ΣΕΦ λέγοντας: "Θα είναι αρκετά σημαντική, διότι δεν θα έχουμε τη φασαρία στην οποία είμαστε συνηθισμένοι. Δεν πειράζει όμως, εγώ θα είμαι εκτός αγώνα, οπότε θα προσπαθώ να εμψυχώσω τους συμπαίκτες μου. Θα υπάρχει μόνο ένας που θα τρελαίνεται στη διάρκεια του αγώνα".

Για το κατά πόσο θεωρεί ότι θα υπάρχει πίεση, από τη στιγμή που θα πρόκειται για έναν νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος στον δρόμο της κατάκτησης ενός τίτλου σχολίασε: "Όχι, δεν έχουμε πίεση. Οι νέοι παίκτες κατάλαβαν πρόσφατα πως πρόκειται για αγώνα στον οποίο κρίνεται πρόκριση, όμως θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Κι αυτό είναι όλο".

Σχετικά με τον ίδιο και το πότε θα είσαι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση είπε: "Αυτή τη στιγμή, δεν είμαι σίγουρος. Αισθάνομαι αρκετά καλά. Ο μυς ανταποκρίνεται καλά, προπονούμαι και θα δούμε".

Κι όσο για τον φετινό Ολυμπιακό και το πως τον περιμένει μετά από την περσινή του παρουσία δήλωσε: "Περιμένω μια πιο σκληρή ομάδα, μια αθλητική ομάδα με καλούς σουτέρ". Μάλιστα ο Χάντερ στάθηκε και στη συνέχεια της παρουσίας του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην τεχνική ηγεσία αλλά και της διατήρησης του βασικού κορμού της ομάδας. “Αυτό είναι πάντα καλό. Δεν θέλεις να χάνεις τους σημαντικούς σου παίκτες. Ο κόουτς μας προσφέρει την ηγετική του παρουσία, είναι σκληρός, αλλά είναι και τόσο έξυπνος. Μας δίνει όσα χρειαζόμαστε για να πετύχουμε".

Τέλος ο Αμερικανός σέντερ έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού που ήταν: "Όπως πάντα, να είστε έτοιμοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ