ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάνει και Λαμποράλ ο Λοτζέσκι

Χάνει και Λαμποράλ ο Λοτζέσκι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ματ Λοτζέσκι ταλαιπωρείται με ιογενή λοίμωξη τις τελευταίες εβδομάδες και τα αποτελέσματα στις εξετάσεις έδειξαν πως θα μείνει εκτός για 10 μέρες επιπλέον. Χάνει σίγουρα Μπαρτσελόνα, Καβάλα και Λαμποράλ Κούτσα.

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό φέτος για τον άτυχο Ματ Λοτζέσκι. Αφού ανάρρωσε από την θλάση που τον ταλαιπώρησε τον Δεκέμβρη και τον Γενάρη κατάφερε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αλλά λίγο πριν το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ ένιωσε στομαχικές διαταραχές, αγωνιζόμενος με πρόβλημα στην Μόσχα. Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όντας σε κακή κατάσταση. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει προσβληθεί με ιογενή λοίμωξη, με τους γιατρούς να τονίζουν πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός για περίπου 10 μέρες.

Οι νέες εξετάσεις που έκανε ο Ματ Λοτζέσκι, για να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει βελτίωση της κατάστασης του, έδειξαν πως ο Αμερικανός σουτέρ παραμένει σε κακή κατάσταση και οι γιατροί τόνισαν πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για ακόμη 10 μέρες!

Αυτή η άσχημη εξέλιξη, όχι μόνο θα αναγκάσει τον παίκτη να απουσιάσει από το ερχόμενο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη (26/2), αλλά θα χάσει τόσο την αναμέτρηση κόντρα στην Καβάλα (29/2), όσο και το ματς απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ (4/3).

Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού:

"Ο Ματ Λοτζέσκι έχει προσβληθεί από μεγαλοκυτταροιό και απέχει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας από το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016.

Ο Αμερκανός γκαρντ υποβλήθηκε σε νέο εργαστηριακό έλεγχο τα αποτελέσματα του οποίου όμως δεν ήταν τα επιθυμητά και θα χρειαστεί να συνεχίσει τη θεραπεία του για τουλάχιστον 10 μέρες ακόμα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ