ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βρήκε ομάδα και συνεχίζει στη EuroLeague ο Πάτρικ Γιανγκ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η θητεία του Πάτρικ Γιανγκ στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, όμως ο Αμερικανός σέντερ βρήκε γρήγορα ομάδα καθώς συμφώνησε με την Αρμάνι Μιλάνο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα έκανε μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις, όμως ο τραυματισμός του στο γόνατο στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές τον ανάγκασε να μείνει σε ρόλο θεατή για πολλούς μήνες. Φέτος ο Πάτρικ Γιανγκ ήθελε να επιστρέψει στα στάνταρ που έπιασε στη Γαλατασαράι την περίοδο 2014-15, όμως δεν ένιωθε δυνατός, έκανε απογοητευτική χρονιά (2.7 πόντοι, 2.4 ριμπάουντ ανά 9:36 συμμετοχής σε 30 αγώνες) και ενημερώθηκε από τους παράγοντες του Ολυμπιακού πως δεν θα υπάρξει συζήτηση για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο 25χρονος Αμερικανός σέντερ βγήκε έτσι στην αγορά ως free agent, αλλά δεν έμεινε εκεί για πολύ καιρό καθώς σύμφωνα με tweet του δημοσιογράφου Ντέιβιντ Πικ συμφώνησε με την Αρμάνι Μιλάνο, πέρασε επιτυχώς τις ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Ιταλούς που του προσφέρουν την ευκαιρία να μείνει στη EuroLeague και να αποδείξει ότι είναι ένας πραγματικά καλός ψηλός.

Ο Γιανγκ είχε, πάντως, επιλογές καθώς εκτός από την Αρμάνι Μιλάνο που έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, γνώριζε πως βρισκόταν στο στόχαστρο και της Γαλατασαράι με την οποία έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό μπάσκετ, όταν το ΝΒΑ του γύρισε την πλάτη και η Ευρώπη τον υποδέχθηκε ως rookie. Οι Τούρκοι άλλαξαν προπονητή (ο Ερμάν Κουντέρ αντικατέστησε τον Εργκίν Αταμάν), όμως ο Αμερικανός σέντερ προτίμησε την προοπτική της Αρμάνι Μιλάνο την οποία όλα δείχνουν πως θα αναλάβει τις επόμενες μέρες ο Σιμόνε Πιανιτζάνι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ