ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

VIDEO: Το καλάθι του Αρσενόπουλου που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό

VIDEO: Το καλάθι του Αρσενόπουλου που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός άλωσε την έδρα του Πρωτέα Βούλας στον α' τελικό των Εφήβων στην ΕΣΚΑΝΑ, με τον Νίκο Αρσενικόπουλο να σκοράρει στα 2''. Όλα τα λεφτά βέβαια ήταν η ασίστ του Γιώργου Μπαλή. Δείτε τα τελευταία δευτερόλεπτα του ντέρμπι.

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ έκανε ο Ολυμπιακός, που νίκησε εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας ( 61-59 ). Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τη νίκη και πλέον βρίσκονται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του τροπαίου και την πρόκριση στο Πανελλήνιο Εφήβων, όπου ήδη περιμένει ο Δούκας .

Η ομάδα του Νίκου Κεραμέα τα κατάφερε χάρη στο καλάθι του Νίκου Αρσενόπουλου με 2'' να απομένουν για το τέλος. Η κατάληξη βέβαια είναι μόνο το ένα (μικρό) κομμάτι μιας εξαιρετικής φάσης, αφού όλα ξεκίνησαν από το κλέψιμο των "ερυθρόλευκων" και την εντυπωσιακή ασίστ του Γιώργου Μπαλή, οποίος έβγαλε πάσα που σπάνια βλέπουμε σε αυτό το επίπεδο.

Για την ιστορία τόσο ο δημιουργός όσο και ο εκτελεστής της νικητήριας φάσης είναι του 2000, ήτοι ένα χρόνο μικρότεροι από τους περισσότερους συμπαίκτες και αντιπάλους.

Δείτε στο VIDEO του SportsOnAir τι έγινε στο τελευταίο λεπτό του ντέρμπι

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ