ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

VIDEO: Η συγκίνηση του Γιώργου Πρίντεζη

VIDEO: Η συγκίνηση του Γιώργου Πρίντεζη

Δείτε στο VIDEO του Sport24.gr τον Γιώργο Πρίντεζη να συγκινείται, λίγα λεπτά μετά τη συμφωνία που θα τον κρατήσει στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Μερικές φορές, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Κι αυτή η στιγμή, είναι μία τέτοια. Είχαν περάσει ελάχιστα λεπτά από τη συμφωνία του Γιώργου Πρίντεζη με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός , Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, όταν μαζί με τον πρώτο κατέβηκαν από τα γραφεία της Arcadia στην πλατεία Κλαυθμώνος για να ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στις δηλώσεις του σχολίασε τα εξής: " "Πήγαν όλα πάρα πολύ καλά, μια χαρά. Θα είμαι εδώ στην ομάδα για άλλα τρία χρόνια ακόμη. Η κουβέντα μας κύλησε πάρα πολύ όμορφα, μιλούσαμε για αρκετή ώρα. Σας ευχαριστώ και εσάς που περιμένατε τρεις ώρες μέσα στον ήλιο με 30 βαθμούς.

Ήταν πολύ όμορφα, κάναμε μία πολύ ωραία κουβέντα. Σίγουρα, όλοι καταλάβαμε τα λάθη μας, αλλά και το τι έφταιξε και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε φέτος έναν τίτλο. Με χαροποίησε πάρα πολύ ο τρόπος που κουβεντιάσαμε για ακόμη μία φορά, ο τρόπος που τα είπαμε. Συμφωνήσαμε σχεδόν κατευθείαν για την επόμενη τριετία. Θα είμαστε και πάλι μαζί. Και για μένα είναι πολύ μεγάλη χαρά, αλίμονο. Έτσι όπως έγινε το πράγμα, θα κλείσω την καριέρα μου εδώ, στον Ολυμπιακό. Παράλληλα , ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε τα εξής: " Πήγαν όλα καλά, έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει".

Κι επειδή ήδη είπαμε πολλά, δείτε το VIDEO του Sport24.gr με την αντίδρασή του:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ