ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βασιλόπουλος: "Η ήττα θα μας ταρακουνήσει"

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για την ήττα της Εθνικής από την Τουρκία και ξεκαθάρισε ότι ελπίζει αυτή η ήττα να ταρακουνήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εν όψει της συνέχειας.

Στην εκπομπή "Γκολ από την Σέντρα" με τον Ανδρέα Δημάτο φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην ήττα της Εθνικής από την Τουρκία αλλά και για την αποκατάστασή του.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε στον Sentra 103.3 και την εκπομπή “ Γκολ από την Σέντρα” με τον Ανδρέα Δημάτο.

Για τον αγώνα με την Τουρκία:
"Έχουμε ανεβάσει αρκετά τον πήχη ως ομάδα με τις διακρίσεις και την διάρκεια που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Γνωρίζαμε από πριν πως γίνονται οι διασταυρώσεις στην διοργάνωση και ότι ο πρώτος μπορεί πιο εύκολα να οδηγηθεί στον τελικό.

Πίστευα πως με την προσθήκη των Σχορτσιανίτη και Φώτση θα παίζαμε καλύτερα. Χθες απλά δεν παίξαμε καλά. Πιστεύω ότι η άμυνα σου δίνει το κίνητρο και την βάση ώστε να κάνεις το κάτι παραπάνω. Εμείς δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε εύκολα καλάθια. Επίσης η Τουρκία έπαιζε στην έδρα της με τον κόσμο της όποτε με βάση όλα αυτά ήρθε και το άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα. Ελπίζω ότι θα μας ταρακουνήσει αυτή η ήττα".


Για την επιλογή αντιπάλου: "Όποιος προσπαθεί να επιλέξει αντίπαλο στο τέλος τιμωρείται. Εγώ είμαι της γνώμης αφού θέλεις να γίνεις πρωταθλητής θα πρέπει να τους κερδίσεις όλους. Το να επιλέξεις να διασταυρωθείς με τον χειρότερο ώστε να φτάσεις πιο εύκολα στον τελικό εγώ το θεωρώ δειλία".

Για την επέμβαση και την αποκατάσταση του: "Δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε από πριν αν θα ήταν καλύτερο να είχα κάνει την επέμβαση νωρίτερα. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και οι γιατροί μου είπαν ότι έχω δουλέψει πολύ καλά το σώμα μου ώστε να έχω γρήγορη και καλή αποκατάσταση μετά την επέμβαση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ