ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσάπμαν όχι, Χάρις ίσως

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Ο Τσάπμαν έκλεψε την παράσταση στο φιλικό με τη Μάλαγα, αλλά μόνο παίκτης σαν τον Μάνι Χάρις έχει θέση στον Ολυμπιακό.

Ο Κλιντ Τσάπμαν έκλεψε την παράσταση στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Μάλαγα , όμως αν υπάρχει περίπτωση προσθήκης, δεν είναι ο παίκτης που θα απασχολήσει πραγματικά τον Μπλατ. Αν είναι να πάρει 7ο ξένο ο Ντέιβιντ Μπλατ, θα το κάνει μόνο με μπασκετμπολίστα επιπέδου EuroLeague. Σαν τον Μάνι Χάρις δηλαδή.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τσάπμαν εντυπωσίασε . Αυτό όμως δεν τον κάνει παίκτη έτοιμο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Ισως να αποτελεί ιδανική λύση για ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ ή το Περιστέρι, αλλά όχι και για επίπεδο EuroLeague. Στα 29 του έχει κάνει σπουδαία καριέρα στην Ιαπωνία, δεν έμαθε ξαφνικά το μπάσκετ επειδή ήταν ασταμάτητος σε ένα φιλικό ειδικών συνθηκών.

Αν ένας παίκτης είναι ικανός να σταθεί σε αυτό το επίπεδο είναι φυσικά ο Μάνι Χάρις κι ας μην ήταν καλός την Πέμπτη το βράδυ. Ο τέως γκαρντ-φόργουορντ της ΑΕΚ έχει δείξει εδώ και χρόνια την αξία του, βρίσκεται όμως σε αναζήτηση ομάδας και μοιάζει αγχωμένος. Κι ας μην έχει να αποδείξει τίποτα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Χάρις αρέσει στον Μπλατ. Έχει άλλωστε το στυλ παιχνιδιού που ταιριάζει στη φιλοσοφία του προπονητή του Ολυμπιακού. Παίζει βέβαια σε μια θέση με πολυκοσμία, αλλά είναι ποιοτικός από κάθε άποψη. Μπορεί να βάλει με πολλούς τρόπους καλάθι, είναι αθλητής, είναι σκόρερ.

Παρότι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός μοιάζει περισσότερο να έχει ανάγκη από έναν ψηλό, αν υπάρχει περίπτωση να μείνει κάποιος από τους αντικαταστάτες στον Πειραιά, είναι ο Χάρις. Οχι ότι υπάρχει κάτι χειροπιαστό προς το παρόν. Αλλά όσο μένει και κάνεις προπονήσεις με τους ερυθρόλευκους, όλα είναι πιθανά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ