ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσαλδάρης: "Να δούμε τα λάθη μας ώστε η ομάδα να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης στάθηκε στα μαθήματα που πήραν οι παίκτες του και τον μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού Β' επί του Ερμή Λαγκαδά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός Β' πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη επί του Ερμή Λαγκαδά, σε ένα παιχνίδι που είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω LIVE STREAΜ από το Sport24.gr. Μετά το τέλος της παρθενικής αναμέτρησης της αναπτυξιακής ομάδας των ερυθρολεύκων, ο Δημήτρης Τσαλδάρης μίλησε για αυτά που θέλουν να πετύχουν στον Ολυμπιακό και τον μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο προπονητής της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού σημείωσε χαρακτηριστικά:

" Κρατάμε τη νίκη, πρώτα απ' όλα. Κρατάμε επίσης πάρα πολλά από αυτά που έπρεπε να είχαμε κάνει, αλλά δεν κάναμε στη διάρκεια του αγώνα. Είναι δική μας δουλειά να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να προχωρήσουμε ώστε αυτή η ομάδα να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Όλα τα παιχνίδια αυτής της περιόδου, αν εξαιρέσεις την έναρξη του πρωταθλήματος, έχουν τον χαρακτήρα αγώνων προετοιμασίας. Βάζουμε νέα πράγματα, δοκιμάζουμε και κοιτάμε τα αποτελέσματα.

Είναι ένα νέο ξεκίνημα και πρότζεκτ. Έχουμε αρκετά νέα παιδιά στο ρόστερ, που έχουν βγει από τις ακαδημίες μας. Στόχος είναι αυτά τα παιδιά να παίξουν, να ανδρωθούν μέσα από αυτή την προσπάθεια για να αποτελέσει το εφαλτήριο για το επόμενο στάδιο της καριέρας τους.

Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, κάποιοι παίκτες συμμετείχαν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας υπό τον κ. Ντέιβιντ Μπλατ. Από πέρσι κιόλας είχαν ενσωματωθεί στην πρώτη ομάδα.

Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στις προσκλήσεις που θα βρούμε μπροστά μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ