ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρελαμένοι με τον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι

Τρελαμένοι με τον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι
INTIME SPORTS

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι τρελοί και παλαβοί με τον μπασκετικό Ολυμπιακό, του οποίου ηγούνται εδώ και μια δεκαετία. Δείτε θρυλικούς πανηγυρισμούς που δείχνουν την αγάπη τους για την ομάδα (VIDEOS).

Ανέλαβαν τον Ολυμπιακό σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και το όραμά τους ήταν να τον φέρουν και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης. Έχουν δαπανήσει δεκάδες εκατομμύρια για την ομάδα, έχουν κάνει θυσίες και μοναδικό τους μέλημα είναι να βρίσκεται στην ελίτ και να σκορπάει χαρά και υπερηφάνεια στα εκατομμύρια των "ερυθρόλευκων" φιλάθλων.

Είναι αυθόρμητοι, δεν διστάζουν να "τσαλακώσουν" την εικόνα τους προκειμένου να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και πέρα από ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, είναι και οπαδοί του Ολυμπιακού. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν προσφέρει μοναδικές στιγμές με τους πανηγυρισμούς τους σε μεγάλες επιτυχίες του τμήματος και ζουν με πάθος και αγωνία τα παιχνίδια.

Το Sport24.gr κάνει φλας μπακ και θυμίζει θρυλικούς πανηγυρισμούς τους. Το πρώτο Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό, το έπος της Πόλης, το back to back στο Λονδίνο, οι φετινές μάχες με την Μπαρτσελόνα και οι... τούμπες μετά τον ημιτελικό του Final-4 της Μαδρίτης με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Προφανώς και δεν γίνεται να αποτυπωθούν όλες οι στιγμές, αλλά οι πιο χαρακτηριστικές, αυτές που κατέδειξαν πως την ώρα του αγώνα γίνονται "ένα" με τον κόσμο και δεν διαφέρουν σε τίποτα με τους φίλους της ομάδας, αφού μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον Ολυμπιακό.

Οι πανηγυρισμοί μετά το Κύπελλο του 2010

Το σπριντ του Γ. Αγγελόπουλου στον τελικό της Πόλης

Οι αγκαλιές μετά την πρόκριση στο Final-4 του Λονδίνου

Το "ντου" του Γ. Αγγελόπουλου μετά το τρίποντο του Σπανούλη με τον ΠΑΟ

Οι πανηγυρισμοί για το 2-1 επί της Μπαρτσελόνα στα φετινά πλέι οφ

Ο Γ. Αγγελόπουλος γιουχάρει σε επίθεση της Μπαρτσελόνα στον 4ο αγώνα

Το σπριντ του Γ. Αγγελόπουλου μετά το τρίποντο του Πρίντεζη

Τρελαμένοι με τον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι
Τρελαμένοι με τον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι
Τρελαμένοι με τον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι

Ο Γ. Αγγελόπουλος στα χέρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού

Η πρώτη τούμπα των Αγγελόπουλων μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ

Η δεύτερη τούμπα των Αγγελόπουλων μετά την πρόκριση στον τελικό

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ