ΜΠΑΣΚΕΤ

Τουπάν: "Είδα τον φίλο μου Τριάδη με την ΑΕΚ"

EUROLEAGUE / ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΣΦΠ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Τουπάν EUROKINISSI

Ο Γάλλος φόργουορντ του Ολυμπιακού, Αξέλ Τουπάν, έγραψε στο μπλογκ του ότι πήγε στη Ριζούπολη για να δει τον φίλο του Παναγιώτη Τριάδη στο Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ.

Ο Αξέλ Τουπάν αποκάλυψε ότι συνδέεται με φιλία με τον Παναγιώτη Τριάδη, 26χρονο εξτρέμ του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος επί σειρά ετών αγωνιζόταν στην Ξάνθη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στο Λος Άντζελες. Η σύντροφος του Τριάδη γνωρίζει την κολλητή του Τουπάν και από τότε οι δύο αθλητές είναι σχεδόν κάθε μέρα μαζί.

Ο Γάλλος φόργουορντ του Ολυμπιακού, ακόμα, αναφέρθηκε στα "σκαμπανευάσματα" της ομάδας του, αλλά και στο προσεχές ματς με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Αναλυτικά: "Γεια σε όλους! Αύριο ξεκινά μια νέα εβδομάδα με την αναμέτρηση κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου. Όσον αφορά, όμως, στην εβδομάδα που πέρασε, είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα... Καταφέραμε να κερδίσουμε στην Βιτόρια την Μπασκόνια. Ήταν ένα κουραστικό ταξίδι και ένα μεγάλο διπλό, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Δεν πιστεύω πως θα μπορέσουν πολλές ομάδες να φύγουν με νίκη από εκεί!

Όμως, μετά ήρθε η ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο μέσα στην έδρα μας. Ήταν κάτι που πραγματικά μας στενοχώρησε και μας προβλημάτισε. Δεν μας άρεσε καθόλου αυτή η ήττα και το γεγονός ό,τι δεν μπορέσαμε να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Επιτρέψαμε στην αντίπαλό μας να σκοράρει περισσότερους από 90 πόντους, κάτι που ξεκάθαρα δεν είναι στα στάνταρ μας. Πρέπει άμεσα να ανακάμψουμε!

Σήμερα θα προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου με στόχο να βρούμε και πάλι ρυθμό ως ομάδα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες και να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες του ΣΕΦ.

Η επόμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με αντίπαλό την Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι σίγουρα πολύ σημαντική για εμάς, όμως, θα αρχίσουμε να την σκεφτόμαστε μετά τον αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το σίγουρο είναι πως παρά την ήττα η ομάδα παραμένει ενωμένη, η συνύπαρξή μας εξακολουθεί να είναι αρμονική και θα συνεχίσουμε να "χτίζουμε" πάνω σε αυτό και να βελτιωνόμαστε.

Εκτός γηπέδου όπως γνωρίζετε ο ελεύθερος χρόνος μας είναι εξαιρετικά περιορισμένος, όμως, το Σάββατο (20/10) είχα την ευκαιρία να πάω στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ για να παρακολουθήσω τον φίλο μου Παναγιώτη Τριάδη που παίζει στον Απόλλωνα".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ