ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόμιτς: "Με έβρισαν"

Τόμιτς: "Με έβρισαν"
INTIME SPORTS

Ο Τόμιτς αναφέρθηκε στην ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ εκείνου και του Τζόρτζεβιτς, ενώ πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη επί του Ολυμπιακού στις λεπτομέρειες. Γιανγκ: "Χάσαμε την συγκέντρωση μας".

Λεκτικές προσβολές στη σερβική γλώσσα κατήγγειλε ότι δέχτηκε ο Μίλαν Τόμιτς, κατονομάζοντας τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς και τον γκαρντ, Νίκο Καλάθη. Ο assistant coach του Γιάννη Σφαιρόπουλου έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν στη φυσούνα.

"Εγώ πήγα να μιλήσω στους διαιτητές και να εκφράσω τα παράπονα μου. Τότε μου μίλησαν από τον Παναθηναϊκό και με έβρισαν στα σέρβικα με λέξεις που ξέρετε τι σημαίνουν. Να μην πω τι μου είπαν. Αυτά που είπαν ο κύριος Τζόρτζεβιτς και ο Καλάθης ήταν απαράδεκτα. Ήταν λάθος του κυρίου Τζόρτζεβιτς, δεν ήταν ωραία αυτά που είπε" ανέφερε ο Μίλαν Τόμιτς.

Όσο για τα αίτια της νέας ήττας του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό, ο Τόμιτς τόνισε ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες: "Πιστεύω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι για 35 λεπτά, σε αυτό το διάστημα ήμασταν πιο καλοί. Στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε τη διαφορά και από λάθη δικά μας, αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να μας περάσει στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και νίκησε ο Παναθηναϊκός. Χάσαμε 4 πόντους, δεν έγινε κάτι, υπάρχει και το παιχνίδι στο ΣΕΦ".

Γιανγκ: "Χάσαμε την συγκέντρωση μας"

Ο Πάτρικ Γιανγκ, εκπροσωπόντας τους παίκτες του Ολυμπιακού, είπε τα εξής στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια: "Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι όπως το ξεκινήσαμε. Χάσαμε την συγκέντρωση μας στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, σε ένα σημείο που ήμασταν μπροστά στο σκορ. Κάναμε λάθη και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα μας στο σκορ.

Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, παίξαμε καλά στην αρχή, αλλά μετά δεν ήμασταν εξίσου καλοί. Χάσαμε αρκετά ριμπάουντ, χάσαμε κάποιες μάχες κοντά στο καλάθι και γενικά κάναμε αρκετά λάθη στο δεύτερο μέρος. Δεν φταίει για αυτό η κούραση, αλλά η πνευματική ετοιμότητα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί είναι η δεύτερη μας ήττα.

Κρατάμε το γεγονός πως παρουσιαστήκαμε καλύτεροι σε σχέση με το ματς του Κυπέλλου. Όσο περνάει ο καιρός θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Πρέπει να εχουμε... κοντή μνήμη και θα ξεχάσουμε γρήγορα αυτά τα παιχνίδια. Κοιτάμε τους αγώνες που έρχονται. Τώρα βλέπουμε το ματς με την Λαμποράλ και θέλουμε να το κερδίσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ