Τολιόπουλος: "Δεν έδωσα εγώ το ηχητικό του Πρίντεζη"

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση του ηχητικού που αφορά τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος πήρε θέση για το ηχητικό στο οποίο ο Γιώργος Πρίντεζης φέρεται να λέει ότι υπάρχουν οικονομικές οφειλές προς το πρόσωπό του. Ο 23χρονος γκαρντ του Άρη τόνισε πως δεν έχει σχέση με την δημοσιοποίηση του ηχητικού μηνύματος και ανέφερε πως συνεχίζει να ασχολείται μόνο με το μπάσκετ.

"Σε απάντηση χθεσινού (10/02) συκοφαντικού δημοσιεύματος που με εμπλέκει σε κάποιο θέμα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν δημοσιοποίησα με κανέναν τρόπο καμία δήλωση κανενός παίκτη του Ολυμπιακού, φυσικά ούτε και οτιδήποτε σχετικό με τον Γιώργο Πρίντεζη. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου. Επιμένω να ασχολούμαι με το μπάσκετ και μόνον με αυτό", αναφέρει η γραπτή δήλωση του τέως γκαρντ του Ολυμπιακού και νυν του Άρη

Θυμίζουμε πως θέση για το συγκεκριμένο θέμα πήρε και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος μετά το ΕΚΟ All Star Game,  επισήμανε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ

"Είναι παράνομο, είμαστε οικογένεια"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μια από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας από σήμερα στο σινεμά

Βλέπουμε και σχολιάζουμε τις ταινίες της εβδομάδας κάθε Πέμπτη. Σήμερα το “Transit” είναι ένα ερωτικό φιλμ εποχής αλλά και σύγχρονο, η “Μαύρη Τρύπα” ενώνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον με τη θρυλική Κλερ Ντενί κι ο 4ωρος “Ελέφαντας” του Χου Μπο είναι η σινεφλική πρόταση-πρόκληση της βδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ