ΜΠΑΣΚΕΤ

Το tweet του Ολυμπιακού για τον άτυχο Τάιλερ Ένις

Los Angeles Lakers guard Tyler Ennis (10) in the first half of an NBA basketball game Friday, March 9, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Los Angeles Lakers guard Tyler Ennis (10) in the first half of an NBA basketball game Friday, March 9, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Με ένα όμορφο tweet, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συμπαραστάθηκαν στον Τάιλερ Ένις της Φενέρμπαχτσε που διέλυσε το πόδι του το βράδυ της Κυριακής (21/10).

Το βράδυ της Κυριακής (21/10), ο τραυματισμός του Τάιλερ Ένις που διέλυσε το πόδι του στον εκτός έδρας αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Μπουγιουκτσεμετσέ, σόκαρε τον μπασκετικό κόσμο.

Ο 24χρονος Αμερικανός θα μείνει δεδομένα εκτός δράσης για αρκετό καιρό, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς λογικά θα αναζητήσει στην αγορά τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν ένα όμορφο tweet για να συμπαρασταθούν στον άτυχο αθλητή.

" Τάιλερ Ένις, οι σκέψεις μας είναι μαζί σου. Προσευχόμαστε για εσένα και σου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Μείνε δυνατός" έγραψαν οι Πειραιώτες, που έχουν ταλαιπωρηθεί όσο λίγες ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο από σοβαρούς τραυματισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ