ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το tweet στήριξης του Ολυμπιακού στον Hayward

Boston Celtics' Gordon Hayward grimaces in pain in the first half of an NBA basketball game against the Cleveland Cavaliers, Tuesday, Oct. 17, 2017, in Cleveland. Just five minutes into his Boston career, new Celtics star forward Gordon Hayward gruesomely broke his left ankle, an injury that may end his season. (AP Photo/Tony Dejak)
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα στήριξης στον Gordon Hayward για τον σοβαρό του τραυματισμό.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Gordon Hayward έχει παγώσει όλο το ΝΒΑ . Ο σταρ των Celtics τραυματίστηκε σοβαρά στο ντεμπούτο του, με την αρχική διάγνωση να κάνει λόγο για εξάρθρωση αστραγάλου και κάταγμα κνήμης. Όλος ο κόσμος βρίσκεται στο πλευρό του άτυχου φόργουορντ, με τον Ολυμπιακό να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω twitter.

Στην όψη του σοβαρού τραυματισμού η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ δεν έμεινε αδιάφορη και ενθυμούμενη την συνεχιζόμενη ατυχία του Ολυμπιακού (με τελευταίο παράδειγμα τον σοβαρό τραυματισμό του Τιλί), έγραψε το εξής: " Δυστυχώς, ως Ολυμπιακός ξέρουμε το συναίσθημα όταν τραυματίζεται ένας παίκτης. Celtics μείνετε δίπλα του, Gordon Hayward μείνε δυνατός. #WeAreOlympiacos".

Δείτε το σχετικό post:

Το tweet στήριξης του Ολυμπιακού στον Hayward

AP Photo/Tony Dejak
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ