Το "πεταχτάρι" του Πρίντεζη διδάσκεται στις ακαδημίες της Μπανταλόνα!

Το περίφημο "πεταχτάρι" του Γιώργου Πρίντεζη, που έδωσε έναν τίτλο EuroLeague στον Ολυμπιακό, αποτελεί πλέον μέρος του προγράμματος προπόνησης των ακαδημιών της Μπανταλόνα!

Ηταν Μάιος του 2012 όταν ο Γιώργος Πρίντεζης χάριζε τη νίκη στον Ολυμπιακό στον τελικό της EuroLeague της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, στην κίνηση-σήμα κατατεθέν του. Κάτι παραπάνω από έξι χρόνια αργότερα, το περίφημο σουτ του, το οποίο κάποτε του είχαν απαγορεύσει να χρησιμοποιεί (!), αποτελεί μέρος του προγράμματος προπόνησης των ακαδημιών της Μπανταλόνα!

Ένας από τους προπονητές των ακαδημιών της ισπανικής ομάδας, Όσκαρ Ντε Πάουλα, το έκανε αυτό γνωστό μέσω twitter, όπου παρέθεσε το πρόγραμμα προπονησης των ακαδημιών της καταλανικής ομάδας, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι κάποια στιγμή διδάσκεται το "στυλ Πρίντεζη", για χάρη του οποίου μάλιστα παρατίθεται και VIDEO!

Δείτε τα σχετικά tweets: 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Quiz: Ποιος Κούγιας είσαι;

Είσαι ο τηλεΚούγιας ή απλά ο Πρόεδρος Κούγιας; Κάνε το τεστ και μάθε!

Πόσοι ήταν τελικά οι νεκροί του Πολυτεχνείου;

Η ιστορικός Ελένη Κούκη απαντάει στις ερωτήσεις μας για τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου, τη φιλολογία που στήνεται γύρω από αυτή και τα εγκλήματα της Δικτατορίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ