ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "ευχαριστώ" του Τουπάν στην Ζάλγκιρις

Το "ευχαριστώ" του Τουπάν στην Ζάλγκιρις
EUROKINISSI

Ο Αξέλ Τουπάν αποχώρησε από την Ζάλγκιρις για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αλλά δεν παρέλειψε ευχαριστήσει την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τους φίλους της.

Ο Αξέλ Τουπάν θα συνεχίσει την καριερά του στον Ολυμπιακό , αλλά φρόντισε να ευχαριστήσει την Ζάλγκιρις για όσα έζησε μαζί της την σεζόν 2017-18.

Ο 26χρονος Γάλλος γκαρντ - φόργουορντ αποχαιρέτησε μέσω Facebook την πρωταθλήτρια Λιθουανίας, δεν έκρυψε πως "δέθηκε" τόσο μαζί της, όσο και με τους φιλάθλους και η ανάρτησή του είναι γεμάτη από συναισθήματα.

"Αγαπητοί φίλοι της Ζάλγκιρις,

Όταν πηγαίνεις σε ένα νέο τόπο πάντα έχεις διαφορετικές προσδοκίες και για μένα (σ.σ. το Κάουνας) δεν ήταν αυτό που φανταζόμουν, αλλά το αγάπησα. Χάρη στο μπάσκετ ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο, πηγαίνουμε σε διαφορετικά μέρη και μερικές φορές μένουμε σε ένα άγνωστο τόπο σχεδόν για έναν χρόνο. Κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο, όταν είσαι ξένος, αλλά εσείς το κάνατε πολύ πιο εύκολο για εμένα. Αναφέρομαι σε όλη την χώρα της Λιθουανίας, με αγαπήσατε από την πρώτη μέρα.

Ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στους συμπαίκτες, στο επιτελείο, στους εργαζόμενους στη διοίκηση και στο γήπεδο κ.ο.κ, γιατί φροντίσατε εμένα και την οικογένειά μου.

Είχαμε μία εκπληκτική χρονιά και είδα πόσο σημαντικό και πόση χαρά έφερε στον Γιάνκις (σ.σ. Γιανκούνας), στον Μίλας (σ.σ. Μιλάκνις), στον Σάρας, στον ΑΚ (σ.σ. Καβαλιάουσκας) και σε όλους τους ντόπιους παίκτες και προπονητές. Με έκανε να αισθανθώ πως πετύχαμε κάτι που οι άνθρωποι δεν θα ξεχάσουν.

Οπότε για άλλη μία φορά, σε ευχαριστώ Ζάλγκιρις για αυτή την σεζόν, σε ευχαριστώ Κάουνας, Λιθουανία ήταν χαρά μου.

Τουπάν", αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Γάλλος γκαρντ - φόργουορντ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ