ΜΠΑΣΚΕΤ

Τίμα: "Να δείξουμε χαρακτήρα"

Τίμα: "Να δείξουμε χαρακτήρα"

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο Γιάνις Τίμα έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης για την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός για δεύτερη φορά την τρέχουσα σεζόν έφυγε ηττημένος από το ΟΑΚΑ, καθώς ο Παναθηναϊκός τον νίκησε με 79-70 και ο Γιάνις Τίμα μετά το τέλος της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Basket League τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να αντιδράσει.

"Στο σημερινό ματς παίξαμε λίγο καλύτερα από το προηγούμενο, αλλά πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Πρέπει να συνέλθουμε και δείξουμε τον χαρακτήρα. Είμαστε μία νέα ομάδα. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα. Βήμα - βήμα βελτιωνόμαστε. Πρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Πάντα παλεύουμε. Πιστεύω πως στα επόμενα παιχνίδια θα επανέλθουμε στις νίκες", είπε αρχικά ο Λετονός φόργουορντ στην Cosmote TV, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είναι δύσκολο το πρόγραμμα, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όλοι θα βρεθούν σε αυτή τη θέση. Το θέμα είναι πώς θα το ξεπεράσεις. Είναι μία καλή ευκαιρία για να συνέλθουμε και να πάρουμε τη νίκη αρχικά επί της Μπάγερν Μονάχου και μετά επί της Ρεάλ Μαδρίτης".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ