ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τιλί: "Θα γυρίσω πιο δυνατός"

Τιλί: "Θα γυρίσω πιο δυνατός"

Ο Κιμ Τιλί στάθηκε άτυχος πριν καν αρχίσει η EuroLeague, αλλά δηλώνει αποφασισμένος να επιστρέψει δριμύτερος στον Ολυμπιακό.

Η κατάρα των τραυματισμών "χτύπησε" στον Ολυμπιακό πριν καν αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ένα από τα "θύματα" ήταν μάλιστα ο... βιονικός Κιμ Τιλί, ο οποίος είχε χάσει μόνο έναν από τους τελευταίους 86 αγώνες του σε ισπανικό πρωτάθλημα και EuroLeague. Ο Γάλλος φόργουορντ/σέντερ δεν πτοείται πάντως από την ατυχία του και δηλώνει αποφασισμένος να επιστρέψει δριμύτερος από το νέο έτος, στο blog που έχει στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ.

Διαβάστε ολόκληρο το blog του Γάλλου στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

" Θα γυρίσω πιο δυνατός

Καλησπέρα σε όλους σας!

Δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι ευχάριστα. Πραγματικά ανυπομονούσα για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα μου, την Μπασκόνια, όμως, στάθηκα αρκετά άτυχος.

Κατά την διάρκεια της προθέρμανσης αισθάνθηκα ένα τράβηγμα στον προσαγωγό, γεγονός που όχι μόνο δεν μου επέτρεψε να αγωνιστώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά αποδείχθηκε τόσο σοβαρό, ώστε να με κρατήσει για αρκετό καιρό εκτός παρκέ.

Ήταν ένας απροσδόκητος τραυματισμός, γιατί προερχόμουν από ένα καλό καλοκαίρι, κατά την διάρκεια του οποίου δούλεψα πολύ σκληρά με το σώμα μου ώστε να είμαι σε καλή κατάσταση και υγιής. Για αυτό λέω πως ήταν ένα απροσδόκητο ατύχημα και για αυτό νιώθω λίγο αναστατωμένος. Το θετικό είναι πως σε λίγους μήνες θα επανέλθω 100% και ήδη ανυπομονώ για αυτό, καθώς θα υπάρχει αρκετό διάστημα για να τελειώσει η σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και όλη την ομάδα του Ολυμπιακού, που από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό μου, με στηρίζουν και κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτή την δυσκολία που μου παρουσιάστηκε.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους και όλους όσοι μου εξέφρασαν την στήριξη και την συμπαράστασή τους. Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι πραγματικά συγκινητικά, μου δίνουν δύναμη και κίνητρο. Σας ευχαριστώ!

Σας υπόσχομαι πως στο διάστημα της αποκατάστασής μου θα δουλέψω πολύ σκληρά, ώστε να γυρίσω πιο δυνατός και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.

Be right back!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ