ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θυμήθηκαν το... 73-38 στον Ολυμπιακό!

Θυμήθηκαν το... 73-38 στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξάγεται στη Λευκάδα ενώ οι "ερυθρόλευκες" θυμήθηκαν το... ιστορικό 73-38 με τον Παναθηναϊκό, το 1996 (PHOTO).

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών μετά τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ ενώ οι "ερυθρόλευκες" της Ελένης Καπογιάννη θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς απέναντι στον Παναθηναϊκό , στον τελικό της Κυριακής (20/3, 15:00).

Οι τυπικά γηπεδούχες είχαν εύκολο έργο απέναντι στον "Δικέφαλο" του Βορρά ενώ προηγήθηκαν με 73-38, λίγο πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου! Έτσι έγιναν οι... σχετικοί συνειρμοί με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το 1996, όταν οι Πειραιώτες υποχρέωσαν τους τότε πρωταθλητές Ευρώπης στην πιο βαριά ήττα τους σε ντέρμπι αιωνίων σε επίπεδο Α1!

"Ευχάριστες αναμνήσεις μας φέρνει το σκορ στο ταμπλό λίγο πριν λήξει η 3η περίοδος στην Λευκάδα" ήταν το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Facebook, ποστάροντας τη σχετική φωτογραφία.

Ευχάριστες αναμνήσεις μας φέρνει το σκορ στο ταμπλό λίγο πριν λήξει η 3η περίοδος στην Λευκάδα#F4GreekCupWBasket #women #basketball #basket #olympiacos91 #osfp #osfpgr #olympiacos #olympiakos

Δημοσιεύτηκε από Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Οlympiacos S.F.P. (Official) στις Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ