ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Τετάρτη απαντάει ο Μαυροκεφαλίδης

Την Τετάρτη απαντάει ο Μαυροκεφαλίδης
INTIME SPORTS

Επίσημη πρόταση στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και πλέον θα περιμένει την απάντησή του μέχρι την Τετάρτη

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση που έγινε στον Έλληνα σέντερ είναι μικρότερη από αυτή που έχει ήδη στα χέρια του από την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, ωστόσο αυτό προς το παρόν μικρή σημασία έχει.

Άλλωστε, είναι δεδομένη η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και να εξακολουθήσει να προσφέρει με την "ερυθρόλευκη" φανέλα. Εξάλλου, η βαρύτητα του ονόματος της μία ομάδας με την άλλη ουδεμία σχέση έχει και ίσως να μετρήσει καθοριστικά στην απόφαση του Μαυροκεφαλίδη.

Πάντως, από οικονομικής άποψης η πρόταση της ρωσικής ομάδας σαφώς και είναι πιο συμφέρουσα. Την Τετάρτη (6/7) ο Έλληνας σέντερ αναμένεται να απαντήσει στον Ολυμπιακό, καθώς περιμένουν την απάντησή του και στη Ρωσία.

Η αλήθεια είναι ότι οι Ρώσοι έδειξαν από πολύ νωρίς το ενδιαφέρον τους, εκμεταλλευόμενοι την ανακοίνωση της αποχώρησης από τους αδερφούς Αγγελόπουλου, ωστόσο πλέον δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Από την άλλη, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήθελε να ακούσει και την πλευρά του Ολυμπιακού πριν δώσει την απάντησή του, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως θέλει να μείνει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ