ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Παρασκευή το κρίσιμο ραντεβού με Μάντζαρη

Την Παρασκευή το κρίσιμο ραντεβού με Μάντζαρη

Δύο ημέρες μετά τον Γιώργο Πρίντεζη είναι η σειρά του Βαγγέλη Μάντζαρη να συναντηθεί με τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Πρίντεζης "έκλεισε". Σειρά έχει πλέον ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο διεθνής γκαρντ είναι επόμενος παίκτης που καλείται να συναντηθεί με τον δύο προέδρους του Ολυμπιακού, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους". Το ραντεβού κλείστηκε λοιπόν. Για την Παρασκευή στις 15:00.

Αύριο το μεσημέρι ο Μάντζαρης θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο προκειμένου να διαπραγματευτεί το συμβόλαιο του, το οποίο έληξε τη φετινή σεζόν. Η σύμπτωση; Όπως και το 2014, έτσι και αύριο ο 27χρονος γκαρντ θα προέρχεται από μία σεζόν που έχει βρει τον Ολυμπιακό χωρίς τίτλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Μάντζαρης έχει θέσει ως προτεραιότητα να παραμείνει στον Πειραιά, όπως έκανε και ο Γιώργος Πρίντεζης. Ωστόσο οι σειρήνες από άλλες μεγάλες ομάδες έχουν ήδη ηχήσει (μεταξύ αυτών είναι και ο Παναθηναϊκός) και η περίπτωση του ίσως να μην είναι τόσο απλή, όσο αυτή του "Πριντ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ