ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θλάση και χάνει Φενέρμπαχτσε ο Σπανούλης

Θλάση και χάνει Φενέρμπαχτσε ο Σπανούλης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν πως ο Βασίλης Σπανούλης έχει υποστεί θλάση στον δεξί προσαγωγό και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες. Χάνει το ματς με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Βασίλης Σπανούλης τραυματίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό στην Ρόδο και με την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Αθήνα, ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" πήγε για εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο 34χρονος γκαρντ ελέχθηκε με MRI στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν ότι έχει υποστεί θλάση Μ. προσαγωγου δεξιά. Ο Βασίλης Σπανούλης Θα μείνει εκτός για περίπου 20 μέρες, όπερ και σημαίνει πως θα απουσιάσει από την αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη στις 23 Φεβρουαρίου, για την 23η αγωνιστική της EuroLeague. Θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για το παιχνίδι στις 2 Μαρτίου κόντρα στην Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα απουσιάσει και από εκείνο το ματς.

Υπενθυμίζεται πως αυτό το πρόβλημα στον προσαγωγό έχει παρουσιαστεί στον Βασίλη Σπανούλη τρεις φορές τους τελευταίους 2,5 μήνες (29.12 με Φενέρμπαχτσε, 30.1 με Παναθηναϊκό, 13.2 με Κολοσσό), με τον αρχηγό των πρωταθλητών Ελλάδας να εμφανίζει μία ευαισθησία στο συγκεκριμένο σημείο. Αυτή την φορά, όμως, είναι απαραίτητη η σωστή και προσεκτική αποθεραπεία, όπως και η ξεκούραση, ώστε ο Βασίλης Σπανούλης να ξεπεράσει 100% τον τραυματισμό του, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση γερός και δυνατός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ