ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλουν να παίξουν με δική τους ευθύνη οι Παπανικολάου-Μπόγρης!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όπως αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103,3 οι Παπανικολάου και Μπόγρης ζήτησαν να παίξουν με δική τους ευθύνη στον σημερινό (20/4) αγώνα με την Ζάλγκιρις (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr)!

Ανατροπή δεδομένων με τους Κώστα Παπανικολάου και Γιώργο Μπόγρη! Όπως αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103,3 οι δύο παίκτες ζήτησαν να αγωνιστούν με δική τους ευθύνη στον σημερινό (20/4), δεύτερο αγώνα της σειράς των playoffs της EuroLeague κόντρα στην Ζάλγκιρις (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr)!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ο Παπανικολάου ( τενοντίτιδα στο γόνατο ) απαίτησε να αγωνιστεί, ενώ το ίδιο ζήτησε και ο Μπόγρης, παρά το γεγονός ότι έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και κανονικά έχει τεθεί εκτός δράσης για ένα μήνα !

Ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103,3 αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Γιώργος Μπόγρης έβαλε τα κλάματα όταν ενημερώθηκε για την σοβαρότητα του τραυματισμού του, ζητώντας να βοηθήσει την ομάδα τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει στην δράση ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος έχει τεθεί εκτός δράσης για 10 ημέρες λόγω δικού του τραυματισμού στο γόνατο.

Παρά πάντως την επιθυμία των δύο παικτών, η τελική απόφαση ανήκει στο ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τον Παπανικολάου να έχει περισσότερες πιθανότητες. Η τελική απόφαση πάντως θα παρθεί μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Ολυμπιακού, η οποία ξεκινάει στις 12:30.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από την εκπομπή "Το 10 το κακό":

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ