ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέσσερα ρεκόρ καριέρας με τον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοβ κόντρα στα Τρίκαλα

BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον αγώνα με τα Τρίκαλα ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έκανε 4 ρεκόρ καριέρας με την φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις.

Τον τελικό νικητή στον αγώνα του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα τον ξέραμε από το... τζάμπολ, με το γεγονός ότι τα Τρίκαλα παρατάχθηκαν με 7 παίκτες να κάνει ακόμα πιο απλά τα πράγματα. Αυτό πάντως δεν εμπόδισε τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να δείξει ότι δεν πήρε αψήφιστα το παιχνίδι, πραγματοποιώντας βάσει αριθμών την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του με την κόκκινη φανέλα στη νίκη των Πειραιωτών με 98-73.

Ο Σέρβος σέντερ κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια, κάνοντας τέσσερα ρεκόρ καριέρας στον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του σε πόντους, ριμπάουντ, κλεψίματα και ranking!

Συγκεκριμένα, o Σέρβος σέντερ είχε 20 πόντους με 9/10 δίποντα, 2/2 βολές, 18 ριμπάουντ (11 αμυντικά, 7 επιθετικά), 2 ασίστ, 5 κλεψίματα και 46 μονάδες στο σύστημα ranking (!) σε 24 λεπτά και 39 δευτερόλετπα συμμετοχής.

Αξιζει πάντως να αναφερθεί ότι οι 46 βαθμοί που συγκέντρωσε ο Μιλουτίνοφ δεν αποτελούν ρεκόρ για την φετινή Stoiximan.gr Basket League, αφού το σχετικό ρεκόρ ανήκει στον Στεφάν Μούντι, που είχε συγκεντρώσει 47 βαθμούς, επίσης κόντρα στα Τρίκαλα, την 11η αγωνιστική.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ πάντως με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ δεν θέλησε να σταθεί στην προσωπική του απόδοση: "Δεν με νοιάζει το ρεκόρ. Το μόνο που με νοιάζει είναι η νίκη της ομάδας και σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε όλο και καλύτερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, γιατί παρότι αγωνίστηκαν με μόνο επτά παίκτες ήταν ανταγωνιστικά. Εμείς τώρα έχουμε τρεις μέρες για να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Θέλουμε το Κύπελλο, όμως, δεν θα είναι εύκολο. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Κλειδί και σε αυτό το παιχνίδι, όπως και σε όλα θα είναι η άμυνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ