ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος ο Μπαρτζώκας!

Τέλος ο Μπαρτζώκας!
INTIME SPORTS

Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Στη θέση του -σε ρόλο υπηρεσιακού- ο Μίλαν Τόμιτς.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Σήμερα (10/10) το πρωί ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Μία παραίτηση που έγινε δεκτή, αφήνοντας άδειο τον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας των Πειραιωτών αναλαμβάνει πλέον ο Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος επιστρέφει στη συγκεκριμένη θέση μετά από έντεκα χρόνια (το 2003).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε να μιλήσει το βράδυ της Πέμπτης με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και το ραντεβού ορίστηκε για το μεσημέρι της Παρασκευής, εκφράζοντας εκεί τις σκέψεις του στους προέδρους του Ολυμπιακού.

H KAE Ολυμπιακός εξετάζει τη λίστα με τους ελεύθερους προπονητές. Ελεύθεροι αυτοί τη στιγμή είναι οι Ηλίας Ζούρος, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ "ζεστό" είναι πάντα το όνομα του ομοσπονδιακού προπονητή Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Εθνική ομάδα. Υποψήφιοι ενδεχομένως να βρεθούν και στην ξένη αγορά. Ενδεικτική περίπτωση ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με την Εθνική Σερβίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ