ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελευταία στιγμή ο Παπαπέτρου

Τελευταία στιγμή ο Παπαπέτρου
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ (10/12, 19:00) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα περιμένει ως τελευταία στιγμή για να μάθει, αν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Εκτός και πάλι ο Αγραβάνης.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League πριν καν καλά - καλά αρχίσει, αφού αυτή περιελάμβανε μόλις μία προπόνηση, μιας και είχε προηγηθεί η αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Παρασκευής (8/12).

Οι "ερυθρόλευκοι" απέναντι στην ΑΕΚ θα αγωνιστούν χωρίς τον Δημήτρη Αγραβάνη (κάκωση τένοντα τετρακεφάλου), ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο 23χρονος φόργουορντ ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στον προσαγωγό, νιώθει ενοχλήσεις και την Κυριακή (10/12) θα αποφασιστεί, αν θα δώσει το "παρών" στο ΟΑΚΑ.

ΜακΛίν: : "Είναι ωραίο που έχουμε πίσω τον ηγέτη μας"

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν πάντως φάνηκε συνεπής στο ραντεβού του με τους... αναγνώστες του, καθώς ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη και στα Χριστούγεννα:

Καλησπέρα σας!

Μόλις λίγες ώρες πριν δώσαμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα στην Ευρώπη και αν και χρειαστήκαμε το εξτρά πεντάλεπτο της παράτασης, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη επί μιας σπουδαίας ομάδας, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Άσχετα με την εξέλιξη της αναμέτρησης, το ότι δηλαδή πήγε στην παράταση, ήταν ένα πραγματικά απολαυστικό παιχνίδι όχι μόνο για όσους το είδαν, αλλά και για εμάς τους παίκτες. Και αυτό γιατί ο κόσμος μας ήταν εκεί, το γήπεδο γέμισε και η ατμόσφαιρα ήταν... ηλεκτρική!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πραγματικά σκληρή ομάδα. Μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, όμως, βγήκε στο παρκέ και έπαιξε πραγματικά σκληρά.

Επίσης, ήταν όμορφο που μετά το ελληνικό πρωτάθλημα επέστρεψε και στην Ευρωλίγκα ο Βασίλης Σπανούλης. Έχουμε τον ηγέτη μας πίσω και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς!

Τον αγώνα με την Ρεάλ, όμως, τον έχουμε αφήσει ήδη πίσω μας, καθώς αύριο έχουμε να δώσουμε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και θέλουμε πολύ να συνεχίσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας και στην STOIXIMAN.GR Basket League. Η αντίπαλός μας είναι μια δυνατή ομάδα και όπως πάντα ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε, είναι να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του κόουτς Σφαιρόπουλου.

Στα εκτός παρκέ.... Τα Χριστούγεννα έχουν σχεδόν... φτάσει και είμαι ενθουσιασμένος! Όπως είπα και στο προηγούμενο blog μου, είναι η αγαπημένη μου εποχή! Τα λατρεύω! Αγόρασα δέντρο, το στόλισα, αλλά δεν θα σας το δείξω ακόμη, καθώς απομένουν κάποιες τελευταίες πινελιές για να ολοκληρωθεί. Θα ήθελα να ευχηθώ να χιονίσει τις γιορτινές μέρες, αλλά και αυτό να μην συμβεί δεν θα παραπονεθώ! Λατρεύω τον ήλιο της Ελλάδας!

Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνετε και θα τα πούμε σύντομα!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ