ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελευταία στιγμή ο Παπανικολάου

Τελευταία στιγμή ο Παπανικολάου
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (5/5, 17:00, κ.θ.), αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα χρειαστεί να περιμένει ως την τελευταία στιγμή για να μάθει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (5/5, 17:00, κ.θ) και οι "ερυθρόλευκοι" έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου.

Ο 28χρονος φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στα γόνατα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα μάθει το Σάββατο (5/5) αν θα είναι στη διάθεσή του στο παιχνίδι με τον "Δικέφαλο", ενώ απουσία από την αναμέτρηση θα πάρουν σίγουρα ο Γιώργος Πρίντεζης, Νίκολα Μιλουτίνοβ και φυσικά και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του, ενώ την επανεμφάνισή του στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League θα κάνει ο Κάιλ Ουίλτζερ, ο οποίος πήρε την θέση του τραυματία Κιμ Τιλί στο ρόστερ του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αν ο Κώστας Παπανικολάου δεν καταφέρει να αγωνιστεί στο ματς της 24ης αγωνιστικής, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει στη διάθεσή του έντεκα παίκτες, καθώς ο Χόλις Τόμπσον δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Stoiximan.gr Basket League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ