ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελευταία στιγμή για Στρόμπερι με ΑΕΚ

Τελευταία στιγμή για Στρόμπερι με ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντι Τζέι Σρτόμπερι ακολούθησε μέρος της σημερινής (12/3) προπόνησης και πλέον η παρουσία του στη δωδεκάδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ (13/3, 17:00) θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ντεμπούτο για Χακίμ Ουόρικ, νέες εξετάσεις για Ματ Λοτζέσκι.

Η ήττα, αλλά κι ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε, από την Μπάμπεργκ "πλήγωσε" σε μεγάλο βαθμό το γόητρο των παικτών του Ολυμπιακού, οι οποίοι θέλουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ (13/3, 17:00) για να διατηρηθούν στην κορυφή της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το έργο τους βέβαια κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, ειδικά από τη στιγμή που έχουν προκύψει τα προβλήματα με τους Ντι Τζέι Στρόμπερι και Ματ Λοτζέσκι.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, αλλά το Σάββατο (12/3) ακολούθησε μέρος της προπόνησης, κάτι που σημαίνει πως την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τη χρησιμοποίησή του ή μη, στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη, ο Ματ Λοτζέσκι θα κάνει τη Δευτέρα (14/3) νέες εξετάσεις. Αν τα αποτελέσματα είναι θετικά, τότε θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των "ερυθρολεύκων" με σκοπό να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις (18/3, 21:45).

Η κρισιμότητα του αγώνα με την "Ένωση" είναι τέτοια που έχει προκαλέσει συσπείρωση εντός των Πειραιωτών, οι οποίοι θέλουν το δίποντο και για ψυχολογικούς λόγους. Είναι χαρακτηριστικά αυτά που έγραψε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι: " Είναι πραγματικά δύσκολο να πρέπει να αφήνεις πίσω σου μια ήττα με τον τρόπο που ήρθε. Είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όμως και το πρέπει είναι η καθημερινότητα μας. Μπροστά μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο και κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ. Όλοι ξέρουμε τη δυναμική της ΑΕΚ και πόσο ισχυρή είναι στην έδρα της. Δεν είναι ώρα για λόγια. Δεν έχω να γράψω τίποτα. Ώρα για πράξεις".

Εξάλλου, το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα θα κάνει την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ο Χακίμ Ουόρικ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ματ Λοτζέσκι στο εν Ελλάδι ρόστερ των "ερυθρολεύκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ