ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα συγχαρητήρια του Παπαπέτρου στα θρυλικά κορίτσια

Τα συγχαρητήρια του Παπαπέτρου στα θρυλικά κορίτσια

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Challenge Cup, ευχήθηκε ο Γιάνις Στρέλνιεκς να επιστρέψει γρήγορα στην δράση και αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού απέναντι στο Λαύριο , αλλά μετά την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοση.

Ο "Πάπι" έδωσε συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Challenge Cup , ενώ αναφέρθηκε και στους Βασίλη Σπανούλη και Γιάνις Στρέλνιεκς .

Ο 24χρονος φόργουορντ αρχικά έδωσε "συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ του για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Κυπέλλου" ενώ αναφερόμενος στον Γιάνις Στρέλνιες είπε πως " ελπίζουμε να μην έχει κάτι σημαντικό και γρήγορα να είναι κοντά μας".

Ερωτηθείς αν θεωρεί πιο σημαντικούς τους 19 πόντους που πέτυχε ή τα 14 ριμπάουντ που "κατέβασε", απάντησε: "Ό,τι μπορείς να κάνεις για να κερδίζει η ομάδα είναι το πιο σημαντικό. Για εμένα τα ριμπάουντ είναι πολύ σημαντικά. Ειδικά όταν αγωνίζομαι στη θέση «4» πρέπει να κυνηγήσω αρκετά ριμπάουντ. Το έχω στο νου μου".

Σχετικά με το πώς προετοιμάζεται η ομάδα του για τα παιχνίδια, είπε: "Είναι θέμα νοοτροπίας τόσο δικής μας, όσο και των προπονητών και της ομάδας. Σε κάθε πόλεμο προετοιμάζεσαι το ίδιο, είτε αν αυτός είναι παγκόσμιος, είτε εμφύλιος. Όταν η προσπάθεια είναι ίδια για όλα τα παιχνίδια, σίγουρα θα είσαι έτοιμος και στα μεγάλα ματς. Δεν μπορείς να χαλαρώνεις και μετά να πιστεύεις πως θα είσαι έτοιμος στα κρίσιμα.

Για τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην EuroLeague, είπε: "Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα. Είμαστε εκεί όπου θέλουμε και πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να κάνουμε άλλα τρία βήματα για να προκριθούμε στο Final Four. Θα είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι".

Τέλος, ζητήθηκε από τον Ιωάννη Παπαπέτρου να αναφερθεί στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος σε λίγες ημέρες αναμένεται να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Stoiximan.gr Basket League: "Τι να πούμε για τον Βασίλη. Είναι μεγάλος αθλητής και ηγέτης. Είναι ευλογία που είμαστε δίπλα του. Έχει φτάσει στην κορυφή και του εύχομαι να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ