ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα κανάλια που θα καλύψουν τα ματς του Ολυμπιακού στο ''Γκομέλσκι Καπ''

3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΟΣΦΠ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΟΣΦΠ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε ποια δύο κανάλια θα μεταδόσουν ζωντανά τους αγώνες του Ολυμπιακού και των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Ούνικς Καζάν στο "Γκομέλσκι Καπ" της Μόσχας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού (δίχως τους τραυματίες Παπανικολάου - Αγραβάνη) αναχωρεί σήμερα (16:30) από το Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τη Μόσχα και το τουρνουά "Γκομέλσκι Καπ". Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν το μεσημέρι του Σαββάτου (29/9, 16:00) την Αναντολού Εφές του Εργκίν Αταμάν και των Σέιν Λάρκιν, Ροντρίγκ Μπομπουά, Βασίλιε Μίτσιτς, Τζέιμς Άντερσον, Κρούνοσλαβ Σιμόν, Μπράιαντ Ντάνστον, Τίμπορ Πλάις, με στόχο τη νίκη που θα τους στείλει στον τελικό απέναντι στον νικητή του αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ούνικς Καζάν των Ιτούδη - Πρίφτη αντίστοιχα.

COSMOTE TV και Novasports δεν εξασφάλισαν τα δικαιώματα του "Γκομέλσκι Καπ", με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εν Ελλάδι τηλεοπτική κάλυψη των τεσσάρων αναμετρήσεων. Οι αγώνες των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ολυμπιακού, Ούνικς Καζάν και Αναντολού Εφές θα μεταδοθούν ζωντανά από το τουρκικό SportsTV και το ρωσικό MatchTV για όσους έχουν δορυφορική τηλεόραση. Αν προκύψει μετάδοση μέσω κάποιου web player, το Sport24.gr θα σας ενημερώσει έγκαιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ