ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συρίγος για το Άλμπα - Ολυμπιακός: "Έδωσε απαντήσεις στον κακό του εαυτό"

Συρίγος για το Άλμπα - Ολυμπιακός: "Έδωσε απαντήσεις στον κακό του εαυτό"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στο Sport24 Radio 103.3 τη νίκη του Ολυμπιακού στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα, τονίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" ήταν πιο ώριμοι και σοβαροί από κάθε άλλη φορά φέτος.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία σημαντική νίκη στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα, τονώνοντας την ψυχολογία του Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στο Sport24 Radio 103.3 το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των "ερυθρόλευκων", τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός βρήκε πολλαπλά κερδισμένος.

" Δε νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να αποκομίσει περισσότερα οφέλη. Έπειτα από ένα 8λεπτο που διέγραψε την εξαιρετική του προσπάθεια πριν δύο μέρες με τη Μπάγερν, μπήκε με περίεργη ψυχολογία κόντρα στην Άλμπα. Έπρεπε να δώσει απαντήσεις στον κακό του εαυτό, γιατί είχε ακυρώσει την καλή του παρουσία. Ήταν πνευματικό το θέμα" σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Συρίγος, για να προσθέσει:

" Είδαμε τον πιο ώριμο, σοβαρό, ομαδικό και σκληρό Ολυμπιακό της φετινής σεζόν. Με βάση τον συντελεστή δυσκολίας - σε παιχνίδι εκτός έδρας κόντρα σε ιδιαίτερη ομάδα που ξέρει να τρέχει - ο Ολυμπιακός την χειραγώγησε στην έδρα της παίζοντας το παιχνίδι της.

Δεν είναι εύκολο να το κάνει αυτό μία ομάδα που δεν έχει ξεκάθαρους ρόλους. Βεβαίως έχει κάνει πρόοδο, αλλά τουλάχιστον στα γκαρντ είναι λίγο αρρύθμιστος, αλλά κόντρα στην Άλμπα αυτό δεν φάνηκε".

Στην συνέχεια ο Γιώργος Συρίγος τόνισε: " Ο Ολυμπιακός είχε ακαριαία αντίδραση στα ξεσπάσματα της Άλμπα, με δύο νέους παίκτες: Τον Κόνιαρη και τον Ρούμπιτ. Στην δεύτερη αντίδραση της Άλμπα, πάλι γύρισε τον διακόπτη απέναντι στην ζώνη και με καλή κυκλοφορία και καλή άμυνα καθάρισε. Στην υποψία της απειλής αντέδρασε και καθάρισε το παιχνίδι.

Δε νομίζω ότι θα μπορούσε να φύγει με καλύτερη εικόνα και προοπτική και αισιοδοξία. Ξαναλέω, ότι τα ζητήματα χημείας, ισορροπίας και ρόλων παραμένουν. Με αυτό ως δεδομένο η εικόνα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου στο Sport24 Radio 103.3:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ