ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχίζεται η προετοιμασία δίχως Χάντερ

Συνεχίζεται η προετοιμασία δίχως Χάντερ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του δίχως τον Χάντερ, για το παιχνίδι της Πέμπτης (8/10, 21:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Δουλειά στην τακτική για τους Πειραιώτες.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του προημιτελικού νοκ-άουτ αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ (21:00) της Πέμπτης (8/10), στο κεκλεισμένων των θυρών Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι Πειραιώτες δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος λόγω του αιματώματος που έχει στους κοιλιακούς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας για την αναμέτρηση.

Το "κενό" του στο ροτέισον θα το καλύψει ο 21χρονος σέντερ, Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα, καθώς διαθέτει ταλέντο και τεχνική στο παιχνίδι με πλάτη μέσα στη ρακέτα στην επίθεση, ενώ και με το κορμί του (2.11 ύψος) μπορεί να συνεισφέρει και στα μετόπισθεν.

Οι ερυθρόλευκοι παρακολούθησαν σε βίντεο τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στη Μόσχα, ανέλυσαν την αγωνιστική εικόνα των πρασίνων και θα επιχειρήσουν να χτυπήσουν στις αδυναμίες του "τριφυλλιού". Το παιχνίδι του Ολυμπιακού ξεκινάει από την άμυνα και το ζητούμενο για τους Πρωταθλητές Ελλάδας είναι να λειτουργήσουν όπως πρέπει στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, κυρίως με πίεση πάνω στην μπάλα, ώστε από εκεί να βρουν ρυθμό στην επίθεση.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Στόχος τους να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και να κρατήσουν τον αντίπαλο σε χαμηλό σκορ. Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους και έχει μεγάλο κίνητρο. Πέρα από τη νίκη, που θα δώσει γόητρο, στόχος των Πειραιωτών φέτος είναι να κάνουν και το νταμπλ στην Ελλάδα. Κάτι που έχει να συμβεί από το μακρινό 1997.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ