ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στρέλνιεκς: "Δεν είναι δικαιολογία η κούραση"

Στρέλνιεκς: "Δεν είναι δικαιολογία η κούραση"

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς μίλησε στο Sport24.gr μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods, αποφεύγοντας να αναφερθεί σε δικαιολογίες. Το σχόλιό του για το κλίμα εντός των "ερυθρόλευκων" αποδυτηρίων.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την τρίτη φετινή ήττα του από τον Παναθηναϊκό Superfoods , υστερώντας ξανά σε θέμα ενέργειας και επιθετικών λύσεων. Κάτι που παρουσιάζει ως μόνιμο πρόβλημα εδώ και ένα μήνα, τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς πάντως, μιλώντας στο Sport24.gr λίγα λεπτά μετά το φινάλε του ντέρμπι, επεσήμανε πως η ομάδα του δεν περνάει κρίση, ή κάτι τέτοιο. Ήταν ξεκάθαρος πως πρόκειται για " μια κακή στιγμή μέσα στη σεζόν, όχι κάτι παραπάνω", για να προσθέσει σε αυτό πως " πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να συνεχίσουμε την καθημερινή δουλειά στο γήπεδο και να φέρουμε οι ίδιοι τη βελτίωση της εικόνας μας. Δεν είναι κάτι παραπάνω ή πιο περίπλοκο".

Η κούραση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας βασικός λόγος για την κατακόρυφη πτώση στην απόδοση των "ερυθρολεύκων". Ο ίδιος όμως απέφυγε να σταθεί σε κάτι τέτοιο, πολύ απλά γιατί " δεν είναι δικαιολογία η κούραση για την εικόνα που έχουμε. Δουλειά μας είναι να κάνουμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις και τους αγώνες, όχι να ψάχνουμε για δικαιολογίες".

Όσο για το γεγονός πως φέτος ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό Superfoods; " Είμαστε ακόμη στα μισά της σεζόν, οπότε αυτό το 0/3 που έχουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό φέτος, δεν μας καταδικάζει. Υπάρχει χρόνος για να βελτιωθούμε και να αλλάξουμε πράγματα. Η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι", απάντησε πριν καταλήξει σε κάτι πολύ σημαντικό: όσα συμβαίνουν εντός των "ερυθρόλευκων" αποδυτηρίων.

Αλήθεια, ποια η γνώμη του για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα αναφορικά με το.. κακό φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται η ομάδα του; " Δεν ξέρω τι ακούγεται, τι γράφεται και τι συζητιέται, αλλά όλα είναι καλά μεταξύ μας", απάντησε ξεκάθαρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ