ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Ολυμπιακό ο γκαρντ της Εθνικής Εφήβων Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Στον Ολυμπιακό ο γκαρντ της Εθνικής Εφήβων Αλέξανδρος Νικολαΐδης
FIBA FIBA

Από τον Μαντουλίδη στον Ολυμπιακό, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης θα ακολουθήσει το δρομολόγιο που ακολούθησαν πριν από εκείνον ο Κώστας Σλούκας κι ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Παίκτης του Ολυμπιακού γίνεται ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο 17χρονος ύψους 1μ.86 γκαρντ που έκανε φοβερές εμφανίσεις με την Εθνική Παίδων στο EuroBasket U18 του Βόλου. Ο νεαρός άσος ανήκε μέχρι πρότινος στον Μαντουλίδη, μπήκε στο στόχαστρο του Ιωνικού Νικαίας με τον οποίο είχε μάλιστα προχωρημένες συζητήσεις , αλλά προτιμά την προοπτική των ερυθρόλευκων με τους οποίους θα αγωνιστεί τη σεζόν 2019/20 στο πρωτάθλημα της Α2.

O Νικολαΐδης, γιος του Σωτήρη Νικολαΐδη, θα καλύψει τη θέση του πλέι μέικερ με τον Ιωσήφ Κολοβέρο και τον Βαγγέλη Τζόλο, ενώ στο EuroBasket U18 είχε 11.7 πόντους από 43.8% στο δίποντο, 26.9% στο τρίποντο και 86.4% στις βολές μαζί με 3.7 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 23 λεπτά συμμετοχής σε επτά αγώνες. Το ίδιο δρομολόγιο, από τον Μαντουλίδη στον Ολυμπιακό, είχαν κάνει και οι Κώστας Σλούκας - Δημήτρης Κατσίβελης.

Το ρόστερ της ομάδας του Πειραιά θα έχει όπως όλα δείχνουν τους Τζόλο, Νικολαΐδη, Κολοβέρο, Πετρόπουλο, Αρσενόπουλο, Ποκουσέβσκι, Ζευγαρά, Τσουμάνη, Νοέα, Καμπούρη, Χρηστίδη και Τσάμη, ενώ προπονητές θα είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης με τον Νίκο Μπάρλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ