ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Λας Βέγκας Σφαιρόπουλος και Σταυρόπουλος

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Γιάννης Σφαιροπουλος και Χρήστος Σταυρόπουλος θα παρακολουθήσουν διά ζώσης από σήμερα (7/7) το Summer League του Λας Βέγκας στην προσπάθεια εύρεσης παίκτη ή παικτών που θα κάνουν την διαφορά. Οι δύο γκαρντ και (υπό προϋποθέσεις) ο σέντερ που αναζητείται.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος, θα βρεθούν από σήμερα (7/7) στο Λας Βέγκας. Ο λόγος είναι φυσικά το Summer League, στο οποίο θα συμμετάσχουν 24 ομάδες και πάνω από 300 παίκτες!

Όπως γίνεται σαφές βέβαια, εκτός των πολλών παικτών θα υπάρχουν αντίστοιχα και εκατοντάδες μάνατζερ. Και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που η καρδιά του Παγκόσμιου μπάσκετ θα "χτυπάει" από εδώ και πέρα στο Λας Βέγκας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Χρήστος Σταυρόπουλος λοιπόν θα βρεθούν πρακτικά στο... κέντρο του μπασκετικού κόσμου. Στόχος τους είναι να δουν τους αγώνες και πιθανότατα να έχουν επαφές με παίκτες, αλλά το σημαντικότερο κομμάτι αυτού του ταξιδιού βέβαια είναι η επαφή με τους εκπρόσωπους των παικτών, οι οποίοι θα βρίσκονται όλοι στο ίδιο μέρος. Κοινώς, θα είναι πολύ πιο εύκολο να υπάρξει μία ουσιαστική κουβέντα με κάποιον μάνατζερ στο Λας Βέγκας από ότι θα ήταν αν οι επαφές γινόντουσαν τηλεφωνικά.

Η αναζήτηση του Ολυμπιακού βέβαια είναι αρκετά συγκεκριμένη: Αναζητά έναν back up πόιντ γκαρντ με οργανωτικές ικανότητες και καλό περιφερειακό σουτ και έναν ακόμα περιφερειακό που θα έχει ως κύριο γνώρισμα την ικανότητα στο σκοράρισμα. Βέβαια, την ίδια στιγμή οι "ερυθρόλευκοι" ξέρουν ότι πρέπει να έχουν τις "κεραίες" τους ανοιχτές και για την περίπτωση τουλάχιστον ενός σέντερ. Κι αυτό γιατί δεν πρέπει να λησμονεί ο κόσμος ότι υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να δει έναν εκ των Κεμ Μπιρτς ή Νίκολα Μιλουτίνοφ να αποχωρεί με προορισμό το ΝΒΑ - αφού αμφότεροι έχουν ΝΒΑ out στα συμβόλαιά τους - και ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο και να έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Summer League του Λας Βέγκας διαρκεί 10 ημέρες, αφού ολοκληρώνεται στις 17 Ιουλίου. Τόσο χρόνο δηλαδή έχουν στην διάθεσή τους λοιπόν οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Χρήστος Σταυρόπουλος για να εξετάσουν την αγορά πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα γεμάτοι σημειώσεις και, ίσως, κάποιον παίκτη μαζί τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ