ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο "κόκκινο" οι μηχανές του Μιλουτίνοφ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε θραύση στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού, με αντίπαλο τα Τρίκαλα (96-66). Δεν αγωνίστηκε, για προληπτικούς λόγους, ο Μπράιαν Ρόμπερτς.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι στα Τρίκαλα. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση της ομάδας του Κώστα Μέξα (96-66), με το σκορ βέβαια να είναι το τελευταίο που απασχολεί τον Γιάννη Σφαιρόπουλο σε αυτό το σημείο της χρονιάς.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" δεν χρησιμοποίησε τον Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος είχε μυϊκό σπασμό και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που πήρε με το "καλημέρα" διψήφιο προβάδισμα ,το οποίο συντήρησε δίχως προβλήματα μέχρι το τέλος του σαρανταλέπτου. Τόσο γιατί οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου αποδείχθηκαν συνεπείς στο πίσω μέρος του παρκέ, όσο και χάρη στην εξαιρετική επιθετική επίδοση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος σημείωσε 27 πόντους.

Χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης οι "μικροί" που βρίσκονται στην προετοιμασία, με τον Νίκο Αρσενόπουλο να πετυχαίνει ένα καλάθι και να μοιράζει τρεις τελικές πάσες.

Η αποστολή των Πειραιωτών επιστρέφει απόψε στην Αθήνα μέσω Ιωαννίνων.

Τα δεκάλεπτα: 23-10, 45-30, 71-52, 96-66.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): ΜακΛιν 17 (11ριμπ, 2ασ, 3κλεψ), Τολιόπουλος 8 (2τριπ, 1ριμπ, 1κλεψ), Σπανούλης 10 (2τριπ, 3ριμπ, 4ασ, 3κλεψ), Ποκουσέφσκι 2 (2ριμπ, 2ασ), Νοέας 2, Μιλουτίνοφ 27 (9ριμπ, 1ασ, 1κλεψ, 1κοψ), Μπαλλής (1ριμπ), Τιλί 6 (1τριπ, 5ριμπ), Τόζιος 2, Τσουμάνης (1ριμπ, 1κοψ), Ρουμελιώτης 4 (1κλεψ), Αρσενόπουλος 2 (3ασ), Ίνγκλις 6 (2τριπ), Τόμπσον 10 (1τριπ, 1ριμπ, 3ασ).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Μέξας): Tζόουνς 16 (2), Μάρει 15 (2), Καλογιαννίδης, Σκουλούδης 6, Χέιλ 12, Σλαφτσάκης 1, Λούντζης 16 (2).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ