ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Τεόντοσιτς!

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Τεόντοσιτς!
INTIME SPORTS

Οριστικά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το Sport24.gr, θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Μίλος Τεόντοσιτς καθώς ο Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή με την οποία ξεκαθάρισε ότι δεν θα "ματσάρει" την προσφορά της ρωσικής ομάδας!

Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό καθώς η ΚΑΕ αποφάσισε να μην "ισοφαρίσει" την προσφορά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να τον αφήσει να συνεχίσει στη Ρωσία την καριέρα του.

Η ρήτρα στο συμβόλαιό του επέτρεπε σε όποια ομάδα ήθελε να τον αποκτήσει φτάνει να κατέβαλε το 1,3 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό. Αυτο έκανε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία προσέφερε γη και ύδωρ για να αποκτήσει τον παίκτη, καθώς η μεταγραφή του είναι ίσως η πιο ακριβή του φετινού καλοκαιριού.

Αφενός θα καταβάλει το ύψος 1,3 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό και αφετέρου θα δώσει στον Τεόντοσιτς 2 εκ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, καθώς προβλέπεται συνεργασία τριετούς διάρκειας!

Το Sport24.gr σας είχε αποκαλύψει την επιθυμία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να κάνει δικό της τον Μίλος Τεόντοσιτς στις 29 Ιουνίου με άρθρο που προκάλεσε αίσθηση πριν υπάρξει η επίσημη επιβεβαίωση τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τους Ρώσους.

Πάντως, όπως διευκρίνησε ο Ολυμπιακός, αν ήθελε να κρατήσει τον Τεόντοσιτς θα έπρεπε να ισοφαρίσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ που θα δώσει η ΤΣΣΚΑ στον παίκτη ετησίως. Παράλληλα, οι Ρώσοι δέχτηκαν να μπει στο συμβόλαιο των δύο πλευρών ρήτρα αποδέσμευσης την επόμενη χρονιά που με 100.000 ευρώ ο Τεόντοσιτς να είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι όντως το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου θα είναι αισθητά περιορισμένο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο Μίλος Τεόντοσιτς θα έμενε ασυζητητί ενώ στην προκειμένη φεύγει για τα μπει στα ταμεία του συλλόγου ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Η οικονομική πολιτική που θα ακολουθηθεί θα είναι αυστηρή αλλά ο Ολυμπιακός θα δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο που θα μπορεί και πάλι να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Άλλωστε, οι βάσεις αναμένεται να μπουν με την παραμονή των Ντούσαν Ίβκοβιτς και Βασίλη Σπανούλη.

Από εκεί και πέρα θα προτιμηθούν φτηνές λύσεις από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ για την περιφέρεια που θα πλαισιώνουν τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείεται τελείως η περίπτωση παραμονής του Παπαλουκά ο οποίος φυσικά θα υποστεί μία γενναία μείωση των αποδοχών του. Στη ρακέτα, η περίπτωση του Εντόνγκ που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα συγκεντρώνει κάποιες ελπίδες ενώ είναι δεδομένο ότι οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κρατήσουν τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ