ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην προκήρυξη της Α2 για την σεζόν 2019/20 ο Ολυμπιακός

Στην προκήρυξη της Α2 για την σεζόν 2019/20 ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

H EOK γνωστοποίησε μέσω της ειδικής προκήρυξης του πρωταθλήματος της Α2 τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, συμπεριλαμβάνοντας το όνομα του Ολυμπιακού στην λίστα.

Οι ομάδες "Χ και Ψ" δεν υφίστανται πλέον στην προκήρυξη της Α2. Ο Ολυμπιακός και ο Κολοσσός πήραν τις αντίστοιχες θέσεις στην ειδική προκήρυξη της ΕΟΚ για τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 για την σεζόν 2019/20.

Αυτό το γεγονός βέβαια δεν αλλάζει τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό. Από την στιγμή που στην τελευταία σύσκεψή του ο ΕΣΑΚΕ επικύρωσε την βαθμολογία της Basket League για την σεζόν 2018/19, κάτι που κατ' επέκταση σήμαινε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Κολοσσού, η ΕΟΚ έπρεπε να συμπεριλάβει τις δύο ομάδες στην σχετική προκήρυξη των εθνικών πρωταθλημάτων.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι ποια απόφαση θα πάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά την παράταση που έδωσε η ΕΟΚ στην προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στα εθνικά πρωταθλήματα, πρέπει να αποφασίσει μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου αν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2.

Δείτε την φωτογραφία με την προκήρυξη:

Στην προκήρυξη της Α2 για την σεζόν 2019/20 ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ