ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα Μιλουτίνοβ, Γουίλιαμς-Γκος και Τουπάν

Στην Ελλάδα Μιλουτίνοβ, Γουίλιαμς-Γκος και Τουπάν

Oι Νίκολα Μιλουτίνοβ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αξέλ Τουπάν και Κεστούτις Κεμζούρα έφτασαν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ενώ την Παρασκευή (17/8) στην χώρα μας θα έρθει και ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αρχίσει την Παρασκευή (17/8), όταν και οι παίκτες του θα αρχίσουν να υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ. Οι "ερυθρόλευκοι" πλέον μαζεύονται στην βάση τους, καθώς οι αφίξεις για την ομάδα τους συνεχίστηκαν.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ το μεσημέρι της Πέμπτης (16/8) έφτασε στην Ελλάδα, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας επί ελληνικού εδάφους πάτησαν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Αξέλ Τουπάν. Οι Ζακ ΛεΝτέι, Γιάνις Τίμα και Γιάνις Στρέλνιεκς βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, όπως και ο "δικός" μας Σάσα Βεζένκοφ και φυσικά και οι Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού.

Τέλος, την Πέμπτη (16/8) ήρθε στην Ελλάδα και ο συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζουρα, ενώ ο... προϊστάμενός του αναμένεται να φτάσει στην χώρα μας την Παρασκευή (17/8).

Οι "ερυθρόλευκοι" από την Παρασκευή (17/8) ως την Δευτέρα (20/8) θα περάσουν από τις καθιερωμένες και απαραίτητες εξετάσεις και την Τρίτη (21/8) θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα σεζόν στο ΣΕΦ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ