ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη μάχη του "Γκομέλσκι Καπ" ο Ολυμπιακός

3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΟΣΦΠ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΟΣΦΠ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές (29/9, 16:00) στο πρώτο παιχνίδι του "Γκομέλσκι Καπ". Διαβάστε ποια είναι τα φιλικά της ημέρας.

Τα τελευταία τεστ προετοιμασίας πριν από την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων δίνει ο Ολυμπιακός στη Μόσχα αυτό το Σαββατοκύριακο. Στην πρωτεύουσα της Ρωσίας αρχίζει σήμερα το ετήσιο "Γκομέλσκι Καπ", με τη συμμετοχή των "ερυθρόλευκων", της ΤΣΣΚΑ, της Ούνικς Καζάν και της Αναντολού Εφές, η οποία θα είναι και η σημερινή αντίπαλος του Ολυμπιακού (29/9, 16:00).

Κόντρα στην τουρκική ομάδα ο Ντέβιντ Μπλατ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη και τον Κώστα Παπανικολάου, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και τον δεύτερο να είναι τραυματίας στο ισχίο. Οι "ερυθρόλευκοι" θα παίξουν την Κυριακή στον τελικό ή στον αγώνα για τις θέσεις 3-4 του τουρνουά, ανάλογα από το σημερινό τους αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, αρκετοί φιλικοί αγώνες είναι προγραμματισμένοι για σήμερα (29/9) μεταξύ ομάδων της Basket League. Στην Ρόδο ο Κολοσσός θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο, ενώ στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Χολαργό σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί όμως κεκλεισμένων των θυρών.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της ημέρας:

Βενετόκλειο 12:00 Κολοσσός - Ρέθυμνος

"Γκομέλσκι Καπ" 16:00 Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός

ΟΑΚΑ 18:00 ΑΕΚ - Χολαργός

"Γκομέλσκι Καπ" 19:00 ΤΣΣΚΑ - Ούνικς Καζάν

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ