ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη 12άδα Λοτζέσκι-Χάντερ, τελευταία στιγμή για Παπαπέτρου

Στη 12άδα Λοτζέσκι-Χάντερ, τελευταία στιγμή για Παπαπέτρου
INTIME SPORTS

Ο Λοτζέσκι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, στη δωδεκάδα ο Χάντερ, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί του Παπαπέτρου. Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (29/11, 17:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καβάλα.

Για την 8η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (29/11) το απόγευμα (17:00, Novasports 3) την Καβάλα εκτός έδρας.

Στην αγωνιστική δράση θα επιστρέψει ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση. Τελευταία του συμμετοχή ήταν στο Ζάγκρεμπ κόντρα στη Τσεντεβίτα. Στην προπόνηση του Σαββάτου συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο Οθέλο Χάντερ, στο ματς κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα, "κληρονόμησε" ένα πρόβλημα στον οπίσθιο ορθό μηριαίο. Οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει και ο Αμερκανός σέντερ θα είναι στη δωδεκάδα για την αναμέτρηση, όπως και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έχει αναρρώσει από τον υψηλό πυρετό που τον ταλαιπώρησε.

Όσον αφορά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο ματς με την Λαμποράλ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και το αν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση κόντρα στη Καβάλα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Μοιρασμένες οι πιθανότητες.

Όπως είναι γνωστό, οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης δεν ακολούθησαν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Καβάλα και παρέμειναν στην Αθήνα. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έχει υποστεί διάστρεμμα και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες μέρες (του έχει τοποθετηθεί και νάρθηκας στο δεξί του πόδι), ενώ ο 30χρονος φόργουορντ είναι εντάξει, απλά, παίρνει ανάσες ενόψει της συνέχειας. Από την Δευτέρα (30/11) θα γυρίσει στις προπονήσεις της ομάδας και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ματς της Πέμπτης (3/12) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ