ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σταυρόπουλος: "Χωρίς τους Αγγελόπουλους ο Ολυμπιακός δεν θα ήταν σε αυτό το επίπεδο"

Σταυρόπουλος: "Χωρίς τους Αγγελόπουλους ο Ολυμπιακός δεν θα ήταν σε αυτό το επίπεδο"

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος σημείωσε την συνδρομή του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου στις επιτυχίες της ομάδας τους.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος στάθηκε στην προσφορά του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου στις επιτυχίες του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στο πετυχημένο χορηγικό πρόγραμμα των "ερυθρολεύκων".

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε την συνεργασία της με την εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης - το παρών στην οποία μεταξύ άλλων έδωσαν ο Κώστας Παπανικολάου και ο Γιώργος Μπόγρης - ο Χρήστος Σταυρόπουλος αναφέρθηκε στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας του.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός ρωτήθηκε για το ποσοστό του μπάτζετ των "ερυθρόλευκων" που καλύπτουν οι χορηγίες και τόνισε πως "το χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι από τα πιο σύγχρονα και πετυχημένα στην Ευρώπη.... Σίγουρα είναι μία ανάσα τα έσοδα από τα χορηγικά προγράμματα, αλλά γνωρίζουμε πως δεν καλύπτουν τα έξοδα της ομάδας. Αν δεν είχαμε την συνδρομή και την αγάπη των προέδρων, η ομάδα δεν θα ήταν σε αυτό το επίπεδο. Εκτός των επιτυχιών που έχουμε φέρει, έχουμε δημιουργήσει ένα μοντέλο management που πολλοί στην Ευρώπη θέλουν να το αντιγράψουν και να το ακολουθήσουν".

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος κατά την αρχική του τοποθέτηση είχε πει: "Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε το νέο μέλος του χορηγικού μας προγράμματος, την εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας Volton. Για πρώτη φορά συνεργαζόμαστε με μια νέα δυναμική εταιρεία, η οποία ξεκινά από τον Πειραιά για να κατακτήσει την κορυφή. Είναι πολύ δυναμικός τομέας με μεγάλο ενδιαφέρον και ήταν μια δύσκολη επιλογή, γιατί μας υπήρχε ενδιαφέρον αρκετές παρόμοιες εταιρείες. Καταλήξαμε σε ένα εξαιρετικό πλαίσιο συνεργασίας με την Volton. Θα είμαστε για τρία τουλάχιστον χρόνια μαζί με προοπτική ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια. Όλες οι χορηγικές συνεργασίες μας έχουν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Δεν στεκόμαστε στην χορηγική προβολή μόνο. Δημιουργούμε ένα πρωτοπόρο και άκρως ανταγωνιστικό πρόγραμμα με το Red Power, το οποίο απευθύνεται στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Μένουμε σταθεροί στην προοπτική μας που που επικεντρώνεται στην προοπτική εσόδων για τους χορηγούς μας και υπηρεσιών για τους φιλάθλους. Για εμάς, οι χορηγοί μας είναι κυρίως συνεργάτες, θέλουμε να είναι ευχαριστημένοι και να πετυχαίνουν τους εταιρικούς τους στόχους και να χαίρονται επιτυχίες που χαρίζει η ομάδα. Θέλουμε να ζήσουμε ακόμη καλύτερες στιγμές όλοι μαζί".

Σταυρόπουλος: "Χωρίς τους Αγγελόπουλους ο Ολυμπιακός δεν θα ήταν σε αυτό το επίπεδο"

Ο γενικός διευθυντής της Volton, Ανδρέας Σκιαδόπουλος είπε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία. Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Κοιτάει πάντα ψηλά και προσπαθεί με ηθική και αξίες να κατακτήσει την κορυφή. Αυτός είναι και ο κοινός τόπος των δύο εταιρειών. Το Red Power είναι σχεδιασμένο για τον κόσμο του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Το πρόγραμμα αυτό έχει μία πολύ χαμηλή τιμή. Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα ενισχύσουν την ομάδα τους, ένα μέρος των εσόδων, θα πηγαίνει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και θα έχουν χαμηλή τιμή στην ενέργεια, ενώ θα πάρουν κι ένα συλλεκτικό δώρο. Το δώρο θα είναι ένα καπέλο με την υπογραφή ενός παίκτη του Ολυμπιακού. Η αλληλογραφία θα γίνεται σε ερυθρόλευκο χρώμα. Στόχος μας να κάνουμε ερυθρόλευκα γραμματοκιβώτια σε όλες τις πολυκατοικίες της Ελλάδας".

Για τους λόγους συνεργασίας των δύο πλευρών, ανέφερε: "Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πάντα προσπαθεί να κατακτήσει την κορυφή. Εμείς είμαστε μια εταιρεία που προσπαθεί να κατακτήσει κι εκείνη την κορυφή. Υπάρχει κοινό όραμα. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κατακτήσει την κορυφή με ηθική και αξίες. Επίσης είναι μία δημοφιλής ομάδα. Αυτοί είναι οι λόγοι".

Ο Κώστας Παπανικολάου πρόσθεσε πως "θα ήθελα να σταθώ στο ότι ο Ολυμπιακός και τα παιδιά του marketing έχουν σε προτεραιότητα τις ανθρώπινες σχέσεις και έτσι είναι ο τρόπος που επιλέγουν τις συνεργασίες τους. Η Volton έδειξε αυτή την πλευρά της στον Ολυμπιακό, που κάνει μακροχρόνιες συνεργασίες. Και νομίζω αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας και για τις δύο πλευρές. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με κάποιους από τους ανθρώπους της Volton και είδα πως και αυτοί στηρίζουν αυτή την ανθρώπινη πλευρά των συνεργασιών. Καλώς ήλθατε στην οικογένειά μας και πιστεύω πως και το δικό σας brand name να μεγαλώσει μαζί με το δικό μας".

Σταυρόπουλος: "Χωρίς τους Αγγελόπουλους ο Ολυμπιακός δεν θα ήταν σε αυτό το επίπεδο"

Τέλος, ο Γιώργος Μπόγρης δήλωσε: "Η άμυνα δεν είναι η αγαπημένη λέξη των προπονητών. Η ενέργεια είναι και με την Volton στο πλευρό μας θα έχουμε περίσσια ενέργεια να βγάλουμε στο παρκέ. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την στήριξη, γιατί η συνεργασία είναι μακροπρόθεσμη και μπορούμε να χτίσουμε πράγματα. Υπάρχουν έξυπνοι άνθρωποι, που κάνουν έξυπνες ενέργειες. Η Volton επέλεξε τον Ολυμπιακό, γιατί όπως και η ομάδα θέλει να σπάσει το κατεστημένο, ο οποίος χωρίς μεγάλο μπάτζετ πρωταγωνιστεί. Θέλει να φύγει από την πεπατημένη, να βγούμε από το δρόμο στον οποίο περπατάμε συνήθως, να αλλάξει το μυαλό του Έλληνα και να βάλει το Red Power στο σπίτι του. Ζω τους οπαδούς μας καλύτερα τον τελευταίο 1,5 χρόνο και ξέρω πως το 100% της ζωής τους είναι η ομάδα κι έχουν πάθος και τρέλα για τον Ολυμπιακό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ