ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: Τέσσερα τρίποντα από την κορυφή της Basket League

Σπανούλης: Τέσσερα τρίποντα από την κορυφή της Basket League

Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται κοντά σε άλλη μία στατιστική κορυφή στην Basket League, καθώς χρειάζεται τέσσερα εύστοχα τρίποντα για να φτάσει τον Άγγελο Κορωνιό.

Πριν από περίπου δύο μήνες ο Βασίλης Σπανούλης έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Basket League . Σήμερα ίσως πατήσει και σε άλλη μία στατιστική κορυφή στο επαγγελματικό πρωτάθλημα: αυτή των τριπόντων. Βλέπετε, ο "Kill Bill" χρειάζεται τέσσερα εύστοχα τρίποντα για να ισοφαρίσει τον Άγγελο Κορωνιό και πέντε για να τον ξεπεράσει.

Σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ, ο 36χρονος γκαρντ έχει ευστοχήσει σε 632 τρίποντα στην καριέρα του, δηλαδή τέσσερα λιγότερα από τον Άγγελο Κορωνιό (636). Για να τον φτάσει, βέβαια, θα πρέπει να κάνει και ατομικό ρεκόρ για φέτος. Ο Σπανούλης έχει παίξει σε 13 αγώνες στην φετινή Basket League, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει βάλει σε κανέναν πάνω από τρία.

Η τελευταία φορά που ο άσος του Ολυμπιακού ευστόχησε τέσσερις φορές πίσω από τη γραμμή των 6,75μ. σε αγώνα της Basket League ήταν τη σεζόν 2017/18, στο Ρέθυμνο, στις 12 Μαρτίου 2018. Πριν από σχεδόν ένα χρόνο δηλαδή...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ