ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Όλοι ΣΕΦ για τον Ντούντα"

Σπανούλης: "Όλοι ΣΕΦ για τον Ντούντα"

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε ο Βασίλης Σπανούλης στον λογαριασμό του στο instagram, από τα χρόνια που συνεργάστηκε με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό, στέλνοντας μήνυμα να γεμίσει στο ΣΕΦ στο φιλικό ματς που θα γίνει προς τιμήν του.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010 και ένας από τους λόγους ήταν και η παρουσία του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Συνεργάστηκαν στο μεγάλο λιμάνι για δύο σεζόν, με αποκορύφωμα εκείνη του 2011-2012, όταν και οι Πειραιώτες στο τέλος της χρονιάς κατέκτησαν το πρωτάθλημα σε Ελλάδα και Ευρώπη με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μιλάει πάντα με σεβασμό και με εκτίμηση για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν σπουδαίο προπονητή, ο οποίος τον βοήθησε και τον εξέλιξε σαν παίκτη, αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο.

Στις 20 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα φιλικό ματς προς τιμή του Σέρβου προπονητή και ο Βασίλης Σπανούλης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ανέβασε μία φωτογραφία έχοντας τον Ντούντα δίπλα του. Το σχόλιο του ήταν το εξής: "RESPECT" δηλαδή "σεβασμός", επισημαίνοντας να δώσουν όλοι το "παρών" στο ΣΕΦ στις 20 Σεπτεμβρίου για την αναμέτρηση, στην οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τους Dusan Ivkovic Stars.

Σπανούλης: "Όλοι ΣΕΦ για τον Ντούντα"

RESPECT#20septemvriouoloisef

A post shared by Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) on

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ