ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης και ΜακΛιν... έσωσαν το ρεβεγιόν του Ολυμπιακού

Σπανούλης και ΜακΛιν... έσωσαν το ρεβεγιόν του Ολυμπιακού

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν και ο Βασίλης Σπανούλης έσωσαν το ρεβεγιόν του Ολυμπιακού για φέτος, με τον πρώτο να φέρνει -την τελευταία στιγμή- τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα και τον δεύτερο να στέλνει το αστέρι στην κορυφή του δέντρου με... τρίποντο (VIDEO).

Μετά από δύο μεγάλες νίκες στην EuroLeague απέναντι σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εντός) και Αναντολού Εφές (εκτός), παρά τα πολλά προβλήματα, οι παίκτες του Ολυμπιακού προετοιμάζονται για το ρεβεγιόν. Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν οι "ερυθρόλευκοι" μέσα από ένα εκπληκτικό video.

Οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν στο παρκέ του ΣΕΦ για να ετοιμάσουν τη δική τους γιορτή, η οποία παραλίγο να χαλάσει λόγω μίας παράλειψης και της... αδυναμίας του Νίκολα Μιλουτίνοφ να βάλει το αστέρι στην κορυφή του δέντρου. Να ναι καλά ο Μπράιαν Ρόμπερτς που σκέφτηκε ότι έλειπαν οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα από το τραπέζι, κι ο Τζαμέλ ΜακΛιν που έσωσε την παρτίδα, φέρνοντας τα απαραίτητα.

Όσο για τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής; Δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη Σπανούλη. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χρησιμοποίησε τις προπονητικές του ικανότητες για να δείξει στους παίκτες του πως θα βάλουν το αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου, αλλά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση. Κι εκεί που σάστισαν όλοι, εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης, για να δικαιολογήσει τον τίτλο του "clutch player". Έστω κι αν αυτή τη φορά χρειάστηκε να σουτάρει το αστέρι, κι όχι την μπάλα.

Η ουσία είναι πως πήρε την ευθύνη, το έστειλε εκεί που έπρεπε... συστημένο κι έτσι οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν ρεβεγιόν δίχως το παραμικρό πρόβλημα.

Απολαύστε (γιατί περί αυτού πρόκειται) το εντυπωσιακό video της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ