ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης για Κόμπι Μπράιαντ: "Ό,τι πιο κοντινό στον Τζόρνταν"

O KOBE BRYANT ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΩΝ 3 ON 3.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ(Δ) ΚΑΙ Ο KOBE BRYANT(Α) (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
O KOBE BRYANT ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΩΝ 3 ON 3.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ(Δ) ΚΑΙ Ο KOBE BRYANT(Α) (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης χαρακτήρισε ως όνειρο ζωής που εκπληρώθηκε τη συνάντησή του με τον Κόμπι Μπράιαντ τον οποίο χαρακτήρισε ως "ό,τι πιο κοντινό στον Τζόρνταν".

Η εκπομπή "Pick n Roll" της Cosmote TV της Τρίτης (28/01) αφιερώθηκε εξ' ολοκλήρου στον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ. Κατά τη διάρκειά της μίλησαν αρκετοί για τον "Black Mamba", ανάμεσά τους και ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ως όνειρο ζωής που εκπληρώθηκε τη συνάντησή του με τον Κόμπι Μπράιαντ τον οποίο χαρακτήρισε ως "ό,τι πιο κοντινό στον Τζόρνταν".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το κοινό δείπνο που είχαν οι δυο τους το 2011: "Ήταν όνειρο ζωής για μένα να συναντηθώ μαζί του, να περάσουμε δύο ώρες μαζί σε δείπνο μιλώντας, πάντα θυμάμαι την κουβέντα μας, πάντα είναι χαραγμένη μέσα στο μυαλό μας"

Για την ικανότητα του "Black Mamba": "O Κόμπι είναι αυτός που άγγιξε την τελειότητα περισσότερο από κάθε άλλον, ήταν ό,τι πιο κοντινό στον Τζόρνταν. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε πάντα να κερδίζει, πολύ εγωιστής, μεγάλος νικητής και ήταν όνειρο να παίξουμε μαζί. Ήταν μπασκετικό φαινόμενο, ήξερε τα πάντα για όλους, είχε παθολογική αγάπη για το άθλημα και αποτελεί παράδειγμα για όλους, όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά και στη ζωή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ