ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπανούλης: Εκτός αρχικής 5άδας έπειτα από ενάμιση χρόνο!

EUROLEAGUE / ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΣΦΠ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΣΦΠ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα του Ολυμπιακού στη Μόσχα για πρώτη φορά ύστερα από 589 ημέρες στην EuroLeague!

Με μία έκπληξη παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός στη Μόσχα για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague. Ο Ντέιβιντ Μπλατ άφησε στον πάγκο τον Βασίλη Σπανούλη, ξεκινώντας τον Αξέλ Τουπάν στη θέση του, κάτι που είχε να συμβεί σε επίπεδο EuroLeague ακριβώς 589 ημέρες!

Η τελευταία φορά που ο "Kill Bill" δεν ξεκίνησε σε αγώνα του Ολυμπιακού στην EuroLeague ήταν στις 22 Μαρτίου 2017 και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι, όπου οι "ερυθρόλευκοι" είχαν νικήσει τον Ερυθρό Αστέρα 66-64. Ο Σπανούλης είχε παίξει 16'24'' εκείνο το βράδυ χωρίς να σκοράρει. Είχε 0/3 σουτ.

Έκτοτε μεσολάβησαν 38 αγώνες στην EuroLeague, 10 τη σεζόν 2016-17, 24 την επόμενη χρονιά και άλλοι τέσσερις φέτος, στους οποίους ο Σπανούλης ξεκίνησε βασικός. Από τη σεζόν 2010-11 (όταν πήγε στους "ερυθρόλευκους") και μετά ο Σπανούλης έχει συμμετάσχει συνολικά σε 205 αγώνες με την φανέλα του Ολυμπιακού στην EuroLeague. Έχει ξεκινήσει έξι φορές από τον πάγκο, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν απολογισμό 4-2 σε αυτούς τους αγώνες.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ