ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Δεν με ενδιαφέρουν τα ρεκόρ"

Σπανούλης: "Δεν με ενδιαφέρουν τα ρεκόρ"

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι πλέον ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία της Basket League αλλά ο ίδιος δεν στέκεται στα προσωπικά του επιτεύγματα.

Ο Βασίλης Σπανούλης κατά την διάρκεια του... περιπάτου του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ πέρασε στην 1η θέση της λίστας με τους καλύτερους πασέρ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος, αλλά ο ο ίδιος επικεντρώνεται στο πώς θα βοηθάει την ομάδα του να παίρνει νίκες και όχι στα προσωπικά του ρεκόρ.

"Αυτό που θέλω είναι να έχω υγεία και να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της. Όταν κάνεις μία πάσα, κάνεις ευτυχισμένους τους συμπαίκτες σου. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Χαίρομαι πολύ που είμαι ψηλά στον τομέα της πάσας", δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στην κάμερα της Cosmote, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να ξεπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ της EuroLeague:

"Δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με νοιάζει είναι να είμαι υγιής και να βοηθάω την ομάδα να παίρνει νίκες".

Επίσης, ο Βασίλης Σπανούλης ρωτήθηκε για το ποια ασίστ ξεχωρίζει έπειτα από εκείνη που είχε δώσει στον Γιώργο Πρίντεζη στο φινάλε του τελικού της EuroLeague το 2012: "Αυτή μου έρχεται στο μυαλό και ήταν η καλύτερη. Δεν μου έρχεται κάποια άλλη αυτή την στιγμή".

Η Ολυμπία Χοψονίδου και τα τέσσερα από τα πέντε "Σπανουλάκια" βούτηξαν για τον Σταυρό, αλλά ο V-Span δεν τους ακολούθησε γιατί "είχα υποχρεώσεις με την ομάδα. Πιστεύουμε πολύ στον Θεό και μαζί με την σύζυγό μου θέλουμε να περάσουμε αυτή την πίστη και στα παιδιά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ