Σπανούλης: "Αρνητικό να έχουμε πολλούς διεθνείς..."

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τις πολλές απουσίες που έχει (λόγω Ευρωμπάσκετ) ο Ολυμπιακός, την προπόνηση που έκανε το καλοκαίρι και το δικό του κίνητρο ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς (VIDEO).

Οι απουσίες των διεθνών λόγω του Ευρωμπάσκετ είναι πολλές και σημαντικές στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Τόσο σημαντικές, που ακόμα και ο Βασίλης Σπανούλης έκανε ειδική αναφορά σε αυτές λίγο μετά την "ανοιχτή" προπόνηση των "ερυθρόλευκων" στο ΣΕΦ... "Είναι αρνητικό το ότι έχουμε πολλούς διεθνείς σε ότι αφορά στην προετοιμασία της ομάδας. Λείπουν πολλοί και αυτό δεν μας βοηθάει να δουλέψουμε όλοι μαζί" είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

"Σεβόμαστε όμως τις εθνικές ομάδες και το Ευρωμπάσκετ. Όταν επιστρέψουν οι διεθνείς, θα δουλέψουμε όλοι μαζί και τότε θα γίνουμε καλύτερη ομάδα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να φέρουμε τίτλους στην ομάδα και να κάνουμε καλύτερη χρονιά από πέρυσι" συνέχισε ο "Kill Bill", που αναφέρθηκε και στη δουλειά που έκανε το καλοκαίρι με τον Ανδρέα Γκατζούλη.

"Αν δεν υπήρχε κίνητρο, δεν θα ήμασταν εδώ"

"Ξεκουράστηκα το καλοκαίρι, αλλά δούλεψα κιόλας με τον Ανδρέα Γκατζούλη σε κάποια πράγματα που θεωρούσαμε ότι υπάρχουν αδυναμίες. Τώρα αρχίσαμε με την ομάδα. Η προετοιμασία είναι σκληρή για κάθε αθλητή. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε επαγγελματίες" είπε ο Σπανούλης, που κατέληξε αναφορικά με τους στόχους και τα κίνητρα που έχει ο νέος Ολυμπιακός...

"Πάντα υπάρχει κίνητρο. Αν δεν υπήρχε δεν θα ήμασταν εδώ. Δεν τελειώσαμε όπως θέλαμε την περσινή χρονιά. και πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς φέτος".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS