Σφαιρόπουλος: "Έχουμε παιχνίδι μέσα στην ρακέτα από όλους τους ψηλούς"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός φέτος έχει παιχνίδι μέσα στην ρακέτα από όλους τους ψηλούς, αλλά και μεγαλύτερη δημιουργία από τους παίκτες του. Ρόμπερτς: "Έχουμε πολύ καλή ομάδα".

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στην νίκη του Ολυμπιακού στην Κρήτη. Στάθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός φέτος έχει περισσότερο παιχνίδι μέσα στην ρακέτα από όλους τους ψηλούς, ενώ στάθηκε και στην μεγαλύτερη δημιουργία που έχει από τους παίκτες του. Ρόμπερτς: "Έχουμε πολύ καλή ομάδα".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε τα εξής: "Ήταν ένα καλό πρώτο τεστ απέναντι σε μια ομάδα Ευρωλίγκας, πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά καλοί στην άμυνα, στην επίθεση θέλουμε σίγουρα βελτίωση, πρέπει να μάθουμε να παίζουμε ο ένας με τον άλλον, είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ, είχαμε άσχημο ποσοστό στα τρίποντα και πρέπει να βελτιωθούμε. Και αμυντικά και επιθετικά, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Έχουμε περισσότερους δημιουργούς πλέον, έχουμε και παιχνίδι μέσα από τη ρακέτα με όλους μας τους ψηλούς, οπότε θεωρώ ότι θα έχουμε πολλούς τρόπους να επιτεθούμε, δεν θα είμαστε μονοδιάστατοι, θα έχουμε ένα καλό ομαδικό παιχνίδι με πολλούς δημιουργούς και πολλούς εκτελεστές. Είναι καλό που έχουμε δυνατό και με βάθος ρόστερ, υπολογίζω όλους τους παίκτες, έχουμε 15 παίκτες στο ρόστερ και όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Για εμένα είναι σημαντικό πως πρέπει να καταλάβουν όλοι πως έχουν ρόλο στην ομάδα και πρέπει όλοι να είναι 100% έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, πρέπει να καταλάβουν όλοι τον ρόλο τους, είναι περίοδος που μπαίνουν οι ρόλοι και πρέπει όλοι να καταλάβουν τον ρόλο τους για το καλό της ομάδας γιατί η ομάδα είναι πάνω από όλους".

Ρόμπερτς: "Έχουμε πολύ καλή ομάδα"

Από την πλευρά του ο Μπράιν Ρόμπερτς σχολίασε τα εξής: "Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Είχα ένα μικρό τραυματισμό, όμως επέστρεψα, είμαι εδώ και είναι πολύ όμορφο να είμαι εκεί έξω με τους συμπαίκτες μου. Έχουμε πολύ καλή ομάδα που ανήκει στην ελίτ και μπορούμε να παίξουμε γρήγορα στο ανοικτό γήπεδο. Από την πλευρά μου, εγώ προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου δίνοντας τη μπάλα γρήγορα στο τρανζίσιον. Είναι όμορφο που είμαι πίσω στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα αυτό ήταν ένα καλό τεστ για εμάς και πρέπει να συνεχίσουμε".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ